Libnet.ro
UNICEF

14:45

Sedinta de Guvern dedicata bugetului pe 2015 a inceput, Victor Ponta promite din nou ca nu va creste nicio taxa. Actiunile Petrom nu vor fi puse sub sechestru

Adevărul Adevărul,
Sedinta de Guvern dedicata bugetului pe 2015 a inceput, Victor Ponta promite din nou ca nu va creste nicio taxa. Actiunile Petrom nu vor fi puse sub sechestru

Cu doua ore in intarziere fata de ora 17. 00, stabilita prin amanarea de azi-dimineata, sedinta de Guvern dedicata adoptarii bugetului pe 2015 a inceput la ora 19. 00, la Palatul Victoria. in sesiunea de deschidere, preluata audio de televiziuni, Premierul Victor Ponta a precizat inca o data ca in 2015 nu va creste nicio taxa. continuă pe Adevărul

Expertii FMI si cei ai CE au sosit la Guvern, pentru o discutie cu Victor Ponta

Expertii Fondului Monetar International FMI) si cei ai Comisiei Europene CE) au venit la Guvern, pentru o discutie cu premierul Victor Ponta, informeaza Mediafax. Tot marti dimineata a venit la Guvern si.

Bugetul pe 2015 a fost aprobat in sedinta de Guvern. Victor Ponta promite din nou ca nu va creste nicio taxa. Actiunile Petrom nu vor fi puse sub sechestru

Cu doua ore in intarziere fata de ora 17. 00, stabilita prin amanarea de vineri dimineata, sedinta de Guvern dedicata adoptarii bugetului pe 2015 a inceput la ora 19. 00, la Palatul Victoria. in sesiunea de deschidere, preluata audio de televiziuni, premierul Victor Ponta a precizat inca o data ca in 2015 nu va creste nicio taxa. Dupa aproximativ o ora de la inceperea sedintei, Guvernul a aprobat bugetul.

Victor Ponta spune ca DNA va avea un buget de 22 milioane de euro in 2015, adica mai putin decat a cerut institutia

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la inceputul sedintei de Guvern, ca DNA va avea un buget de 22 milioane de euro in 2015, mai mult decat in 2014 cand a primit 20 de milioane de euro. DNA a avut anul acesta 20 de milioane de euro, va avea anul viitor 22 de milioane de euro. Deci, nu se taie, se pune. Si cred ca e valabil pentru fiecare institutie din aceasta tara ca atunci cand cere, primeste ceea ce a cerut si ceea ce putem sa oferim din banii pe care-i avem cu totii, a declarat premierul Victor Ponta, in cadrul sedintei extraordinare de Guvern in care s-a aprobat proiectul bugetului de stat si cel al asigurarilor sociale pentru 2015. Insa, DNA a cerut 25 de milioane de euro, nu 22 de milioane. Laura Codruta Kovesi spunea joi ca a primit asigurari din partea ministrului justitiei si ministrului bugetului ca DNA va primi cat a cerut.

Expertii FMI si CE discuta cu Victor Ponta la Guvern

Expertii Fondului Monetar International FMI) si cei ai Comisiei Europene CE) discuta cu premierul Victor Ponta la Guvern. Tot marti dimineata a venit la Guvern si insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti.

Victor Ponta: Nu se iau actiunile de la Petrom pentru ca nu sunt ale ministerului Finantelor, ci ale ministerului Economiei (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat vineri seara, in cadrul sedintei de Guvern ca spera ca judecatorii romani sa aplice legea corect in cazul actiunilor Petrom asupra carora fratii Micula au intocmit.

Victor Ponta: Coalitia propune limitarea la doua mandate consecutive in cazul alesilor locali si parlamentari, prin modificarea Constitutiei

Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat, vineri, la Parlament, dupa sedinta coalitiei de guvernare, ca va sustine in discutiile privind Codul electoral, introducerea unei limite de doua mandate consecutive,.

Victor Ponta catre ministri: Proiectul de buget trebuie sa fie gata pana vineri. Lucrati non-stop

Victor Ponta, premierul Romaniei, a cerut ministrilor ca, in urmatoarele ore, sa lucreze non-stop la proiectul de buget pentru anul viitor, in asa fel incat documentul sa fie finalizat pana vineri, la ora 10. 00, cand este programata sedinta.

Guvernul, acord de principiu cu FMI si CE. Victor Ponta: Vineri putem aproba bugetul pentru 2015

Premierul Victor Ponta a prezentat, marti, acordul de principiu al Guvernului Romaniei cu Fondul Monetar International si Comisia Europeana, in ceea ce priveste bugetul pe 2015, despre care sustine ca poate fi.

Victor Ponta, dupa negocierile cu FMI: Am ajuns la un acord de principiu legat de bugetul pe 2015. Deficit pe cash de 1,83% din PIB, nicio taxa suplimentara (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, la finalul negocierilor cu FMI si Comisia Europeana, ca s-a ajuns la un acord de principiu privind bugetul pe anul 2015, care urmeaza sa fie finalizat dupa discutii.

Victor Ponta propune o limita de doua mandate consecutive pentru functiile publice la nivel central si local, dar admite ca se poate face doar prin modificarea Constitutiei

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca una dintre prioritatile coalitiei de guvernare in 2015 va fi impunerea unei limite de mandate pentru alesii locali si parlamentari, care ar putea fi de doua mandate consecutive. El a admis ca aceasta limitare se poate face doar prin modificarea Constitutiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )