Libnet.ro
UNICEF

07:45

Un sef anticoruptie a fost arestat, dupa ce sute de milioane de dolari si euro au fost gasite in apartamentul sau

B1 B1,
Un sef anticoruptie a fost arestat, dupa ce sute de milioane de dolari si euro au fost gasite in apartamentul sau

Peste 122 de milioane de dolari si doua milioane de euro au fost confiscate din apartamentul sefului directiei Anticoruptie din Rusia, Dmitry Zakharchenko, in contextul unei razii, arata Evenimentul. continuă pe B1

in showbiz-ul din Japonia, parintii sunt considerati resposabili pentru greselile copiilor: O actrita a pezentat scuze in public, dupa ce fiul sau a fost arestat pentru agresiune sexuala (FOTO)

Actrita nipona Atsuko Takahata a convocat recent o conferinta de presa in cadrul careia si-a cerut scuze pentru faptul ca fiul ei, in varsta de 22 de ani, de asemenea actor, a fost arestat.

Franta: Un baiat de 15 ani a fost arestat pentru planuirea unui atac iminent intr-un spatiu public din Paris

Un baiat de 15 ani a fost arestat in Paris pentru ca planuia un atac violent iminent, au delcarat surse judiciare. Acesta este al doilea caz din ultima saptamana, descoperit in Franta si care ar avea legaturi cu un complot organizat de gruparea terorista Stat Islamic, informeaza Reuters.

Prahova: Trei persoane au fost ranite dupa ce un TIR s-a ciocnit cu un autoturism la intrarea in Sinaia

Accident grav pe DN1. Traficul rutier a fost oprit dupa ce un TIR s-a ciocnit cu un autoturism la intrarea in Sinaia. Trei persoane au fost ranite, informeaza B1 TV. intr-o interventie telefonica.

Prahova: Trei persoane au fost ranite dupa ce un TIR s-a ciocnit cu un autoturism la intrarea in Sinaia (VIDEO)

Accident grav pe DN1. Traficul rutier a fost oprit dupa ce un TIR s-a ciocnit cu un autoturism la intrarea in Sinaia. Trei persoane au fost ranite, informeaza B1 TV. intr-o interventie telefonica.

FOTO VIDEO Acasa la seful anticoruptiei din Rusia anchetatorii au gasit peste 120 de milioane de dolari, bani cash

Seful Directiei Anticoruptie din cadrul Ministerului rus de Interne, colonelul Dmitri Zaharcenko, a fost arestat preventiv fiind acuzat ca a luat mita si a obstructionat justitia.

Serena Williams, dupa infrangerea cu Pliskova: Cu siguranta, nu am fost epuizata dupa meciul din sferturi (n.r. cu Halep)

Serena Williams a parasit US Open in semifinale, la fel cum a facut-o si la editia din 2015. Jucatoarea nascuta la Saginaw, Michigan, a fost depasita de Karolina Pliskova 6-2, 7-6) rezultat in urma caruia a pierdut locul intai din ierarhia WTA. Cu toate ca a fost departe de forma aratata in meciul cu Simona Halep din turul anterior, Serena a sustinut ca partida cu sportiva din Romania nu a obosit-o. Cu siguranta, nu am fost epuizata dupa meciul din sferturi, a spus viitorul numar doi din clasamentul WTA.

Accident rutier grav la Constanta. Doua persoane au murit si patru au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit pe DN 22

Doua persoane au murit si patru au fost ranite in urma unui accident care s-a produs vineri seara, pe drumul national 22, in zona localitatii constantene Lumina, in care au fost implicate doua masini. Din primele informatii, citate de news. ro, accidentul s-a produs din cauza ca unul dintre soferi nu a acordat prioritate.

Baracktrema Obamai, stramosul teniei: Un vierme parazit a fost botezat dupa presedintele american (VIDEO)

Vierme parazit numit dupa Barack Obama. Un om de stiinta fan al presedintelui american a decis sa numeasca noua specie descoperita, Baracktrema Obamai, in semn de respect pentru cei 8 ani pe care acesta.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )