Libnet.ro
UNICEF

01:05

Semnele care arata ca rinichii nostri sunt in pericol. Afla si tu!

Antena3 Antena3,
Semnele care arata ca rinichii nostri sunt in pericol. Afla si tu!

Durere de spate Durerea de spate anunta aproape intotdeauna o problema de sanatate a rinichilor. Durerea poate fi cauzata de o infectie a rinichilor, care se resimte in zona mijlocie a spatelui. in unele cazur. continuă pe Antena3

Semnele care atata ca rinichii nostri sunt in pericol. Afla si tu!

Durere de spate Durerea de spate anunta aproape intotdeauna o problema de sanatate a rinichilor. Durerea poate fi cauzata de o infectie a rinichilor, care se resimte in zona mijlocie a spatelui. in unele cazur.

Cifrele care arata abuzurile sistemului. Zeci de mii de interceptari facute fara rezultat

Antena 3 are cifrele care arata cum zeci de mii de oameni au fost haituiti degeaba in ultimii ani. Primari, presedinti de consilii judetene, oameni de afaceri sau simple persoane care nu erau relevante pentru.

Crima din Baia Mare. Primarul Chereches: Tatal victimei a venit acasa cu doua zile inaintea crimei. Vorbim de o comunitate de romi, in care fapte foarte grave sunt ascunse chiar de catre cei care au fost prejudiciati (VIDEO)

Ancheta bate pasul pe loc in cazul crimei socante din Baia Mare. Desi au fost audiati mai multi suspecti, politistii nu l-au gasit pe cel care a violat si ucis cu sange rece o fetita de doar 5.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )