Libnet.ro
UNICEF

12:30

SENAT. Primul pas pentru salvarea lui Viorel Ilie. Comisia juridica a respins cererea de urmarire penala

România Liberă România Liberă,
SENAT. Primul pas pentru salvarea lui Viorel Ilie. Comisia juridica a respins cererea de urmarire penala

Comisia juridica a Senatului a dat aviz negativ cererii de incepere a urmaririi penale a ministrului pentru Relatia cu Parlamentul Viorel Ilie ALDE). Decizia finala va apartine plenului Senatului. continuă pe România Liberă

Comisia juridica din Senat respinge inceperea urmaririi penale a lui Viorel Ilie

Comisia juridica din Senat a dat un aviz negativ, astazi, la cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) privind inceperea urmaririi penale a ministrului delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie ALDE).

Comisia Juridica din Senat a respins, marti, cererea DNA de urmarire penala a ministrului Viorel Ilie

Comisia Juridica din Senat a respins, cu sapte voturi impotriva si patru pentru, cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale a ministrului pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie.

Aviz negativ pentru cererea DNA de urmarire penala a ministrului Viorel Ilie in comisia juridica din Senat

Comisia juridica a Senatului a dat marti aviz negativ cererii DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale a ministrului pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie ALDE). Avizul este consultativ, urmeaza votul final in plen.

PSD salveaza primul ministru penal. Comisia Juridica a respins solicitarea DNA de incepere a urmarii penale pentru ministrul Viorel Ilie

Comisia Juridica a Senatului, dominata de majoritatea PSD-ALDE, a avizat negativ solicitarea prin care DNA a cerut ridicarea imunitatii lui Viorel Ilie, senator ALDE si ministru pentru relatia cu Parlamentul. PNL si USR au votat pentru ridicarea imunitatii, insa votul Opozitiei a fost insuficient. Votul final va fi dat in plen saptamana viitoare.

Tariceanu a anuntat ca ALDE ii va acorda, in continuare, sustinerea politica ministrului Viorel Ilie

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat ca Biroul Politic Executiv al ALDE a decis sa ii acorde, in continuare, sustinere politica ministrului pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie.

Parlamentarii dau o noua lovitura DNA: Cererea de incepere a urmaririi penale pentru ministrul Viorel Ilie, aviz negativ in Comisia Juridica

Parlamentarii dau o noua lovitura DNA. Senatorii din Comisia Juridica au dat aviz negativ cererii DNA de incepere a urmaririi penale in cazul ministrului pentru relatia cu Parlamentul, Viorel.

Sprijin total pentru Viorel Ilie! Tariceanu: Acordam sustinerea politica in continuare colegului nostru

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca Biroul Politic Executiv al partidului a decis marti sa ii acorde in continuare sustinere politica ministrului pentru Relatia cu Parlamentul,.

Marea Britanie: Petitie pentru salvarea Uberului la Londra

Peste 400. 000 de persoane au semnat o petitie pentru ca autoritatea Transport pentru Londra TfL) sa renunte la decizia de a nu mai reinnoi licenta companiei Uber, relateazaThe Guardian.

Clipe de panica pentru Oana Lis: Viorel s-a dezechilibrat si a cazut. Cred a facut un accident vascular cerebral

Formeaza un cuplu atipic, dar acest lucru nu ii impiedica pe Oana si Viorel Lis sa traiasca o poveste de iubire intensa. Recent, Oana a trecut prin momente de panica cand partenerul sau s-a .

Clipe de panica pentru Oana Lis: Viorel s-a dezechilibrat si a cazut. Cred ca a facut un accident vascular cerebral

Formeaza un cuplu atipic, dar acest lucru nu ii impiedica pe Oana si Viorel Lis sa traiasca o poveste de iubire intensa. Recent, Oana a trecut prin momente de panica cand partenerul sau s-a .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )