Libnet.ro
UNICEF

12:15

Senatoarea PC Cristiana Anghel critica jurnalistii de la Charlie Hebdo dar si pe presedintele Iohannis pentru ca a distribuit mesajul Je suis Charlie

B1 B1,
Senatoarea PC Cristiana Anghel critica jurnalistii de la Charlie Hebdo dar si pe presedintele Iohannis pentru ca a distribuit mesajul Je suis Charlie

Dupa ce a facut greva foamei pe cand era invatatoare si s-a aratat revoltata de faptul ca senatorii trebuie sa mearga cu taxiul, senatoarea PC Cristiana Anghel ii critica pe jurnalistii de la Charlie. continuă pe B1

Amenintarile nu au reusit niciodata sa AMUTEASCA jurnalistii Charlie Hebdo! Atentatul terorist de astazi nu a fost primul atac asupra redactiei

Saptamanalul Charlie Hebdo a creat atat de mult scandal in anul 1970 astfel incat a fost inchis, iar trei ani mai tarziu birourile sale au fost tinta unor atentate cu bomba. Revista satirica a fost atacata s.

Jurnalistii de la Charlie Hebdo s-au intors la lucru in redactia Liberation

Liberation a pus la dispozitie spatiul de lucru, iar Le Monde a donat jurnalistilor de la Charlie Hebdo cinci calculatoare, o imprimanta si un scaner. The Guradian a oferit un ajutor de 128. 000 de euro.

Radu Banciu: Jurnalistii de la Charlie Hebdo depasisera normele pamfletului, dar asta isi si propusesera

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit in emisiunea de miercuri seara despre atentatul terorist din Paris, aratand ca jurnalistii de la Charlie Hebdo depasisera normele pamfletului si normele conventionale ale.

Cristiana Anghel (PC): Regret asasinarea jurnalistilor de la Charlie Hebdo, insa libertatea presei nu este absoluta

Senatorul PC Cristiana Anghel declara, intr-un comunicat citat de Agerpres, ca regreta asasinarea jurnalistilor de la publicatia Charlie Hebdo, insa adauga ca libertatea presei nu este absoluta, iar presedintele Klaus Iohannis poate adera la miscarea de sustinere Je suis Charlie doar in calitate de simplu cetatean, nu si de sef al statului.

FOTO Jurnalistii timisoreni, solidari cu colegii de breasla de la Charlie Hebdo

Jurnalistii din Timisoara au aprins lumanari pentru victimele atentatului de la redactia publicatiei Charlie Hebdo din Paris.

Atentat terorist in Franta. Jurnalistii timisoreni, solidari cu colegii de breasla de la Charlie Hebdo

Atentat terorist in Franta. Jurnalistii din Timisoara au aprins lumanari pentru victimele atentatului de la redactia publicatiei Charlie Hebdo din Paris.

Ce pregatesc jurnalistii care au supravietuit atacului de la Charlie Hebdo: cand va aparea urmatorul numar al publicatiei

Urmatoarea editie a publicatiei franceze de satira Charlie Hebdo, unde a avut loc cel mai grav atentat din ultimii 40 de ani in Hexagon, va aparea saptamana viitoare, au precizat unele surse ale revistei.

Ce masuri de securitate iau jurnalistii din Franta si Danemarca dupa atacul de la Charlie Hebdo

Masurile de securitate au fost intensificate in intreaga Franta in urma atacului de la sediul publicatiei Charlie Hebdo, inclusiv asupra sediilor media, insa si o publicatie de satira din Danemarca si-a sporit protectia, in contextul in care si ei au.

Masacrul din Paris: ce imagini realizau jurnalistii de la publicatia satirica Charlie Hebdo

Publicatia satirica Charlie Hebdo, cunoscuta pentru publicarea unor caricaturi controversate cu profetul Mohammed in 2011, s-a confruntat miercuri dimineata cu un atac in urma caruia cel putin 12 oameni au murit, inclusiv 2 politisti.

Caricaturile Charlie Hebdo cu profetul Mohamed au fost republicate de un ziar din Danemarca

Un ziar danez a republicat caricaturile cu profetul Mohamed realizate de jurnalistii de la Charlie Hebdo. Editia de joi a publicatiei Berlingske, disponibil online inca de miercuri seara, prezinta cateva foste pagini din Charlie Hebdo. Printre ele se afla si imaginea cu profetul Mohamed, relateaza The Independent.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )