Libnet.ro
UNICEF

13:30

Senatorii au votat: Cine sunt romanii care se vor putea pensiona, la cerere, la 67 de ani

Antena3 Antena3,
Senatorii au votat: Cine sunt romanii care se vor putea pensiona, la cerere, la 67 de ani

De la 65 de ani, cat este stabilita in prezent, varsta de pensionare pentru medicii barbati si femei a fost propusa si votata anul trecut in Parlament sa creasca la 67 de ani, insa proiectul. continuă pe Antena3

Fierbere in PSD. Cine sunt cei care ar putea ramane fara functii. Antena 3 are lista scurta de vicepresedinti PSD

In PSD se fac jocurile pentru functiile de conducere. Robert Kiss ne spune care sunt cei mai eligibili pesedisti pentru functiile de vicepresedinte .

Romanii isi vor putea cumpara o singura masina electrica pe an cu ajutorul de 10.000 de euro de la stat

Pentru evitarea unor speculatii pe piata, Ministerul Mediului vrea sa modifice regulamentul de achizitie a masinilor electrice in baza ecobonusurilor astfel incat sa putem cumpara doar o singura masina pe an. in plus, firmele care beneficiaza de ecotichete si cumpara masini electrice nu vor avea voie sa le vanda timp de un an.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi, la ora 16:00. Cine sunt cei care vor o functie de conducere in partid

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira joi, la ora 16:00. Majoritatea organizatiilor judetene ale PSD si-au desemnat candidatii pentru functiile de conducere din partid, care vor fi votati la Congresul Extraordinar din 10 martie.

Vehiculele electrice vor putea fi incarcate pe baza unui abonament lunar

Vehiculele electrice vor putea fi incarcate, de pe data de 19 martie, pe baza unui abonament fix, la care se adauga tariful de incarcare in functie de puterea pe care care masina o poate accesa la statie si timpul cat este conectata pentru alimentare,.

Cine sunt personalitatile care dau numele bulevardelor celebre din Romania

Ne urcam adesea intr-un taxi si ii cerem soferului sa ne duca la o anumita adresa fara sa ne gandim cine este personalitatea care a dat numele unei anumite strazi. De regula bulevardele din marile orase ale tarii poarta numele unor personaje istorice despre care invatam inca din clasele primare, insa multe strazi importante poarta numele unor eroi sau artisti despre care prea putini pot oferi informatii concrete.

Veste-soc pentru toti romanii care locuiesc la bloc. Amenzile devin uriase pentru un lucru banal

Romanii care locuiesc la bloc au parte de o noua veste proasta. Senatul a adoptat miercuri o propunere legislativa de modificare a Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de.

Subiectele zilei: Cine sunt liderii PSD care vor sa-i strice planurile lui Dragnea la Congres; Miscarile seismice din Vrancea sunt ciclice. Cand ar putea veni urmatorul cutremur major; Davide Astori a murit din cauze naturale, spun anchetatorii

SPD - punct si de la capat. Dupa votul din SPD, cancelara Angela Merkel CDU) poate forma in sfarsit un nou guvern. Acesta va fi ultimul ei mandat - si cel mai dur. Blestemul macelarului de la Psihiatrie: Din mormant, din Iad de unde dracu oi fi, nu am sa-i dau pace. O drama care a lasat in urma patru copii orfani.

S-a aflat! Cine sunt posbilele adversare ale Simonei Halep din turul 2 la Indian Wells

Simona Halep a aflat peste cine va putea da in turul 2 de la Indian Wells, in timp ce Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea isi cunosc adversarele din primul tur. Simona Halep va juca in turul 2.

Congresul PSD, in linie dreapta. Cine sunt cei 16 viitori vicepresedinti ai social-democratilor

Rganizatiile PSD au decis, in cea mai mare parte, ce reprezentanti vor trimite, pe regiuni, pentru a.

Bitcoin si romanii. Cati vor sa cumpere criptomonede

Peste jumatate dintre romanii din mediul urban cu acces la internet ar fi auzit de criptomonede, cea mai cunoscuta fiind Bitcoin, potrivit unui studiu prezentat joi de o firma de sondaje online de piata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )