Libnet.ro
UNICEF

10:45

Senatul s-a conformat. A votat legea finantarii partidelor cu modificarile cerute de presedintele Iohannis

România Liberă România Liberă,
Senatul s-a conformat. A votat legea finantarii partidelor cu modificarile cerute de presedintele Iohannis

Senatul a adoptat, miercuri, proiectul de lege privind finantarea partidelor politice si a campanii electorale cu modificarile cerute de presedintele Iohannis in cererea de reexaminare. continuă pe România Liberă

Senatul a votat legea finantarii partidelor, cu modificarile cerute in cererea de reexaminare

Plenul Senatului a adoptat, miercuri, proiectul de lege privind finantarea partidelor politice si a campanii electorale, in sensul insusirii obiectiilor din cererea de reexaminare transmisa de presedintele Klaus Iohannis legislativului, transmit surse din presa.

Ponta: PSD sustine Legea finantarii partidelor

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa incheierea consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca Partidul Social Democrat sustine Legea finantarii partidelor.

Comisia pentru Cod electoral a aprobat cererea de reexaminare a lui presedintelui Iohannis pe Legea finantarii partidelor politice

Comisia parlamentara pentru modificarea legilor electorale a aprobat marti cererea de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis pentru Legea finantarii partidelor politice, cea mai importanta modificare fiind aceea ca imprumuturile angajate de partide trebuie restituite in termen de trei ani, iar toate imprumuturile, indiferent de suma, trebuie sa se faca prin transfer bancar, transmite Agerpres.

Portitele din legea finantarii partidelor politice

Noua lege a finantarii partidelor ridica o serie de semne de intrebare, mai ales dupa ce parlamentarii au ocolit obiectiile presedintelui Klaus Iohannis care vizau posibilitatea imprumuturilor.

UPDATE Comisia de Cod Electoral a admis cererea lui Iohannis de reexaminare a Legii finantarii partidelor

Comisia pentru elaborarea pachetului de legi electorale a adoptat astazi raportul privind Legea finantarii partidelor si a campaniilor electorale care a fost trimisa la reexaminare de catre presedintele Klaus Iohannis.

Legea finantarii partidelor a fost votata in Senat cu modificarile cerute in cererea de reexaminare

Plenul Senatului a adoptat, miercuri, proiectul de lege privind finantarea partidelor politice si a campanii electorale, in sensul insusirii obiectiilor din cererea de reexaminare transmisa de presedintele Klaus.

Comisia a admis reexaminarea legii finantarii partidelor. Care sunt schimbarile

Comisia de cod electoral a adoptat, marti, cererea presedintelui de reexaminare a legii finantarii partidelor, stabilind ca imprumuturile facute partidelor vor trebui restituite in maxim 3 ani, se vor face prin virament bancar si cele care nu sunt restituite in termen sunt considerate donatii, relateaza Mediafax.

Comisia a admis reexaminarea legii finantarii partidelor: imprumuturile sunt restituite in 3 ani

Comisia de cod electoral a adoptat, marti, cererea presedintelui de reexaminare a legii finantarii partidelor, stabilind ca imprumuturile facute partidelor vor trebui restituite in maxim 3 ani, se vor face prin.

Legea finantarii campaniilor electorale, adoptata de Senat conform doleantelor lui Iohannis. Care sunt observatiile presedintelui

Senatul a admis astazi cererea de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis privind Legea finantarii partidelor politice si a campaniilor electorale, dupa ce Comisia de Cod Electoral a adoptat un nou raport inlocuitor, care cuprinde observatiile facute de seful statului. Senatul este prima Camera sesizata, urmand ca deputatii sa se pronunte inainte de trimiterea legii la promulgare.

Adevarata miza a legii finantarii partidelor: in cifre, acest lucru s-ar traduce in peste 400 milioane de euro decontati de stat catre partide

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la finalul consultarilor avute de PSD cu presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, ca formatiunea pe care o conduce este de acord cu adoptarea legii finantarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )