Libnet.ro
UNICEF

17:15

Serena Williams a acces in semifinale la US Open

Adevărul Adevărul,
Serena Williams a acces in semifinale la US Open

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams SUA), locul 8 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat, miercuri, in semifinale la US Open. continuă pe Adevărul

US Open: Serena Williams revine in duelul mamelor cu Tsvetana Pironkova si se califica in semifinale

Serena Williams s-a calificat in a 11-a sa semifinala consecutiva la US Open, dupa ce a revenit in partida cu surprinzatoarea Tsvetana Pironkova.

VIDEO Serena Williams revine de la 0-1 la seturi contra lui Sloane Stephens si se califica in optimi

Serena Williams a pierdut fara mari sperante primul set al confruntarii cu Sloane Stephens favorita numarul 26), dar a avut puterea sa revina si sa se califice in optimile de la US Open.

VIDEO Serena Williams, in sferturi dupa un meci dificil cu Maria Sakkari 100 de victorii pe Arthur Ashe

Serena Williams a avut parte de un meci foarte dificil in fata Mariei Sakkari favorita 15), insa a reusit sa revina in setul decisiv grecoaica a debutat cu un break) si sa se califice in sferturile de la US Open. Pentru Serena, aceasta este a 100-a victorie obtinuta pe arena Arthur Ashe.

Serena Williams, refuzata la Roland Garros. Rivala Simonei Halep, cerere ciudata

Serena Williams le-a cerut organizatorilor de la Roland Garros sa nu fie obligata sa stea in acelasi hotel cu ceilalti sportivi prezenti la turneu, insa acestia au refuzat-o. Serena Williams, refuzata la Roland Garros Astfel, organizatorii de la Roland Garros au au anuntat-o pe jucatoarea americanca ca nu se pune problema unui favor. in atari .

Nastase e revoltat dupa descalificarea lui Djokovic. Atac nou la Serena Williams, cu aceasta ocazie: Sa opreasca turneul!

Primul numar unu mondial din istoria ATP, Ilie Nastase, este revoltat dupa descalificarea lui Novak Djokovic. Ilie Nastase este de parere ca decizia luata impotriva sarbului a fost mult prea dura. Ilie Nastase, revoltat de descalificarea lui Novak Djokovic. A facut un nou atac la adresa Serenei Williams: Sa opreasca turneul! in timpul meciului contra .

VIDEO Trei mame in sferturile de la US Open - Bulgaroaica Tsvetana Pironkova, magia revenirii si dorul care o macina zi de zi

Surprinzatoarea Tsvetana Pironkova continua cursa fantastica de la US Open: dupa o pauza de aproape trei ani si dupa ce a devenit si mama, bulgaroaica s-a calificat in sferturile de la New York. Sportiva a povestit cum e sa fii din nou in actiune si care este dorul care o macina in fiecare zi la Flushing Meadows. in aceasta faza a competitiei, ea va da peste o alta mamica: Serena Williams.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3908 seconds )