Libnet.ro
UNICEF

17:45

US Open: Serena Williams revine in duelul mamelor cu Tsvetana Pironkova si se califica in semifinale

Hotnews Hotnews,
 US Open: Serena Williams revine in duelul mamelor cu Tsvetana Pironkova si se califica in semifinale

Serena Williams s-a calificat in a 11-a sa semifinala consecutiva la US Open, dupa ce a revenit in partida cu surprinzatoarea Tsvetana Pironkova. continuă pe Hotnews

VIDEO Serena Williams revine de la 0-1 la seturi contra lui Sloane Stephens si se califica in optimi

Serena Williams a pierdut fara mari sperante primul set al confruntarii cu Sloane Stephens favorita numarul 26), dar a avut puterea sa revina si sa se califice in optimile de la US Open.

VIDEO Trei mame in sferturile de la US Open - Bulgaroaica Tsvetana Pironkova, magia revenirii si dorul care o macina zi de zi

Surprinzatoarea Tsvetana Pironkova continua cursa fantastica de la US Open: dupa o pauza de aproape trei ani si dupa ce a devenit si mama, bulgaroaica s-a calificat in sferturile de la New York. Sportiva a povestit cum e sa fii din nou in actiune si care este dorul care o macina in fiecare zi la Flushing Meadows. in aceasta faza a competitiei, ea va da peste o alta mamica: Serena Williams.

Serena Williams a acces in semifinale la US Open

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams SUA), locul 8 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat, miercuri, in semifinale la US Open.

VIDEO Serena Williams, in sferturi dupa un meci dificil cu Maria Sakkari 100 de victorii pe Arthur Ashe

Serena Williams a avut parte de un meci foarte dificil in fata Mariei Sakkari favorita 15), insa a reusit sa revina in setul decisiv grecoaica a debutat cu un break) si sa se califice in sferturile de la US Open. Pentru Serena, aceasta este a 100-a victorie obtinuta pe arena Arthur Ashe.

Serena Williams, refuzata la Roland Garros. Rivala Simonei Halep, cerere ciudata

Serena Williams le-a cerut organizatorilor de la Roland Garros sa nu fie obligata sa stea in acelasi hotel cu ceilalti sportivi prezenti la turneu, insa acestia au refuzat-o. Serena Williams, refuzata la Roland Garros Astfel, organizatorii de la Roland Garros au au anuntat-o pe jucatoarea americanca ca nu se pune problema unui favor. in atari .

Nastase e revoltat dupa descalificarea lui Djokovic. Atac nou la Serena Williams, cu aceasta ocazie: Sa opreasca turneul!

Primul numar unu mondial din istoria ATP, Ilie Nastase, este revoltat dupa descalificarea lui Novak Djokovic. Ilie Nastase este de parere ca decizia luata impotriva sarbului a fost mult prea dura. Ilie Nastase, revoltat de descalificarea lui Novak Djokovic. A facut un nou atac la adresa Serenei Williams: Sa opreasca turneul! in timpul meciului contra .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )