Libnet.ro
UNICEF

06:00

Sibiu: in Spitalul de Urgenta nu mai este niciun pat liber pentru bolnavii infectati cu Covid-19 Morga nu mai face fata numarului mare de decese

Hotnews Hotnews,
 Sibiu: in Spitalul de Urgenta nu mai este niciun pat liber pentru bolnavii infectati cu Covid-19 Morga nu mai face fata numarului mare de decese

Containerele montate in urma cu o luna din fondurile alocate de Consiliul Judetean Sibiu au suplimentat capacitatea de spitalizare pentru pacientii COVID cu 52 paturi, ajungandu-se, in prezent, la 177 de paturi. Marti, niciun pat nu mai este liber, relareaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Niciun loc la Terapie Intensiva in Capitala. Dr. Beatrice Mahler: Traim o drama!

1076 de bolnavi de COVID lupta acum pentru viata lor la Terapie Intensiva. in spitalele din Bucuresti nu mai este niciun pat liber si la fel se intampla in foarte multe spitale din tara. in acelasi timp, raportarile privind infectarile cu SARS-COv-2 sunt tot mai haotice. Numarul cazurilor raportate oficial, dar pentru care pacientii in cauza nu au primit rezultatul este tot mai mare.

VIRGIL MUSTA: Astazi, spitalul nostru nu mai are niciun loc

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara trage un semnal de alarma privind ocuparea locurilor pentru pacientii cu COVID-19 si declara ca sase persoane au decedat de duminica si pana luni, din cauza lipsei de locuri in Sectia de ATI, relayeaza G4media.

Judetul Sibiu are cea mai mare rata de infectare din tara

Sibiul este al patrulea judet care depaseste rata de infectare de 6 cazuri COVID la mia de locuitori si ajunge la cel mai ridicat nivel din tara, potrivit datelor transmise luni se Grupul de Comunicare Strategica, potrivit g4media.

Sibiu are cea mai mare rata de infectare cu coronavirus. Situatia pe judete

Judetele Cluj, Salaj, Sibiu si Timis au cea mai mare rata de infectare cu coronavirus, peste 6 la mia de locuitori, in ultimele 14 zie, arata cea mai recenta informare a Grupului de Comunicare Strategica. Alba,.

Erik Lincar nu mai este antrenorul echipei Turris-Oltul Turnu Magurele

Clubul Turris-Oltul Turnu Magurele a anuntat, sambata, ca se desparte de tehnicianul Erik Lincar. Conducerea gruparii a precizat ca despartirea s-a produs deoarece politica si filosofia clubului nu mai concorda in totalitate nu ideile si planurile tehnicianului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )