Libnet.ro
UNICEF

11:16

SIF Transilvania, profit net de peste 16,5 ori mai mic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIF Transilvania, profit net de peste 16,5 ori mai mic

Profitul net al SIF Transilvania SIF3) a scazut de peste 16,5 ori in primul semestru din acest an, ajungand la 8,473 milioane lei, de la 140,328 milioane lei in perioada similara a anului trecut, potrivit unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

SIF TRANSILVANIA - COMUNICAT DE PRESA

SIF TRANSILVANIA - RAPORT CURENT

Constantin Fratila a fost revocat din Consiliul de Supraveghere al SIF Transilvania

Omul de afaceri si fostul arbitru de fotbal Constantin Fratila a fost revocat luni din Consiliul de Supraveghere CS) al SIF Transilvania, cu 93% din voturi in AGA, iar toate propunerile acestuia au fost respinse, inclusiv modificarea actelor.

Constantin Fratila a fost revocat din Consiliul de Supraveghere al SIF Transilvania

Actionarii SIF Transilvania SIF3) l-au revocat astazi din Consiliul de Supraveghere CS) al societatii pe omul de afaceri Constantin Fratila, cu 93% din voturi, si au respins propunerile acestuia de modificare a actelor constitutionale ale SIF si cererea de revocare a CS.

SIF TRANSILVANIA - RAPORT CURENT

Compa Sibiu, profit net cu 14,93% mai mare in primul semestru

Producatorul de componente auto Compa Sibiu simbol: CMP) a incheiat primul semestru cu un profit net de 14,24 milioane lei, cu 14,93% mai mare decat cel raportat la 30 iunie 2013, potrivit unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Rompetrol Oil Services, profit de peste doua ori mai mic

Rompetrol Well Services simbol: PTR) a inregistrat in primul semestru un profit net de 7,171 milioane lei, cu 55,58% mai mic decat cel consemnat in perioada similara a anului trecut 16,144 milioane lei), potrivit unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Electrica a inregistrat in primul semestru un profit net de 197 de milioane de lei, in scadere cu 6%, din cauza consumului de energie si a preturilor

Compania de stat Electrica a raportat scaderea cu 6% a profitului net pe primul semestru, de la 209,1 milioane de lei pana la 197,1 milioane, in vreme ce veniturile au scazut cu 12%, pana la 2,3 miliarde de lei.

Peste 16.800 de locuri de munca, disponibile joi. Cele mai multe joburi, in Bucuresti si Cluj

899 de locuri de munca sunt disponibile, joi, la nivel national, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Capitala si in judetele Cluj si Prahova.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )