Libnet.ro
UNICEF

01:05

Silvicultorii protesteaza in fata Parlamentului, inarmati cu CRUCI cu numele PADURARILOR UCISI de MAFIA LEMNULUI

B1 B1,
Silvicultorii protesteaza in fata Parlamentului, inarmati cu CRUCI cu numele PADURARILOR UCISI de MAFIA LEMNULUI

Silvicultorii protesteaza, marti, in fata Parlamentului, acolo sunt audieti in comisii ministrii Guvernului Orban. Silvicultorii atrag atentia asupra mafiei lemnului si omorarea si agresarea padurari. continuă pe B1

Protest al silvicultorilor in fata Parlamentului Au adus cruci cu numele padurarilor ucisi de hotii de lemne

Aproximativ 200 de silvicultori protesteaza marti in fata Parlamentului, unde au adus cruci cu numele celor sase padurari ucisi de hotii de lemne in ultimii ani. Ei vor sa atraga atentia ca s-au intensificat cazurile de agresiune asupra silvicultorilor - peste 650 de padurari au fost agresati, batuti, amenintati cu moartea, atacati cu topoare, cutite si chiar impuscati - si cer modificarea legislatiei. 29 O delegatie a protestatarilor va intra la discutii cu presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Silvicultorii protesteaza in fata Camerei Deputatilor

Federatia Sindicatelor Silva organizeaza un protest in fata sediului Camerei Deputatilor pe fondul intensificarii cazurilor de agresiune asupra personalului silvic.

Dan Barna, huiduit de padurarii care au protestat in fata Parlamentului

Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, a fost apostrofat marti la Parlament de catre padurarii din Federatia Sindicatelor Silva adunati pentru a protesta fata de intensificarea numarului de a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )