Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Gherghe revine la Acces Direct, dupa noua luni de pauza. Ce a declarat prezentatoarea

Adevărul Adevărul,
Simona Gherghe revine la Acces Direct, dupa noua luni de pauza. Ce a declarat prezentatoarea

Incepand de astazi, 8 ianuarie, Simona Gherghe se intoarce la carma emisiunii Acces Direct dupa noua luni de pauza, timp in care s-a aflat in concediu de maternitate. continuă pe Adevărul

Simona Gherghe revine maine la Acces Direct. E o lupta in sufletul meu!

Simona Gherghe revine maine la carma emisiunii Acces Direct, de la Antena 1. Prezentatoarea este nevoita sa stea zilnic, pentru prima data, departe de fetita ei, Ana Georgia. Iata ce declara vedeta! .

Simona Gherghe, marturisiri emotionante: Sper sa nu fie o despartire cu lacrimi

Simona Gherghe a revenit la munca la sapte luni de cand a devenit mama. Vedeta are mari emotii pentru prima ei zi departe de fiica sa. Sta sprijinita cateva secunde, e inca mica, are.

Simona Gherghe face MARTURISIRI. E o lupta in sufletul meu

Simona Gherghe a facut marturisiri, inainte de revenirea la TV, despre cat de greu o sa-i fie sa stea departe de fiica sa, de care a fost nedezlipita in concediul postnatal. Prezentatoarea de.

Tara noastra a exportat aproape 8 milioane de tone de cereale, in primele noua luni din 2017

Tara noastra a exportat, in primele noua luni din 2017, o cantitate de 7,87 milioane de tone de cereale, in scadere cu 5,6% fata de aceeasi perioada din 2016, in timp ce incasarile au inregistrat un recul de 2,5%, pana la 1,421 miliarde de euro.

Arges: Barbat retinut dupa ce si-a lovit in burta, cu o pila din metal, sora insarcinata in noua luni

Un barbat in varsta de 33 de ani din Leordeni, judetul Arges, a fost retinut, luni seara, sub acuzatia de violenta in familie si vatamare corporala, dupa ce duminica si-a agresat sora mai mica, gravida inluna a noua, lovind-o in burta cu o pila din metal, informeaza News. ro.

Cu ce se lauda Liviu Pop dupa sase luni de mandat

Extinderea educatiei antreprenoriale, stimularea invatamantului dual si noua lege a manualului se numara printre masurile mentionate intr-un scurt bilant la sase luni de mandat publicat de mi.

Liviu Pop si-a prezentat raportul de activitate dupa 6 luni de mandat: Extinderea educatiei antreprenoriale, dezvoltarea invatamantului dual, modificarea Legii educatiei

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop, a prezentat un raport sintetic dupa sase luni de mandat, in care vorbeste despre extinderea educatiei antreprenoriale, dezvoltarea invatamantului dual, modificarea Legii educatiei, invatamant digitalizat si extinderea programului Masa calda. Raportul are 22 de pagini si mai cuprinde informatii despre manualele scolare, dar si despre extinderea retelei de unitati de invatamant, potrivit News. ro.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )