Libnet.ro
UNICEF

22:15

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA de la Montreal

Antena3 Antena3,
Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA de la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat in finala turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, dupa ce a invins-o pe germanca. continuă pe Antena3

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de Masters de la Montreal

Simona Halep a castigat, sambata seara, meciul disputat impotriva germancei Angelique Kerber in semifinale turneului de tenis de Masters Series de la Montreal. Sportiva s-a impus cu scorul de.

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Montreal dupa ce a trecut fara emotii de Karolina Pliskova

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Montreal dupa ce a trecut de Karolina Pliskova in doua seturi. Simona nu a avut emotii cu jucatoarea numarul 17 WTA si a invins-o cu.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, dupa ce a dispus cu 6-3, 6-3 de Karolina Pliskova Cehia), informeaza Agerpres.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Montreal

Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, dupa ce a dispus cu 6-3, 6-3 de Karolina Pliskova C.

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat in runda a treia a turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, marti, dupa ce a dispus cu 6-2, 6-3 de australianca de origine rusa Daria Gavrilova.

Simona Halep s-a calificat in turul 3 al turneului de Masters de la Montreal

Simona Halep a castigat in noapte de marti spre miercuri meciul disputat impotriva sportivei din Australia, Daria Gavrilona, cu scorul de 6-2 6-3. Astfel, ea s-a calificat in turul 3 al.

Montreal: Simona Halep vs Svetlana Kuznetsova, in sferturile de finala, de la ora 19:30

Simona Halep, numarul cinci mondial, va juca impotriva rusoaicei Svetlana Kuznetsova 11 WTA), cap de serie numarul 9, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Montreal. Meciul este programat pe Terenul Central si va incepe la ora 19:30 ora Romaniei). Partida va fi transmisa in direct la Dolce Sport 2 si Live Score pe HotNews. ro.

Montreal: Simona Halep vs Karolina Pliskova, in optimile de finala, de la ora 19:30

Simona Halep, cap de serie numarul 5, o va infrunta, joi, pe favorita numarul 14, Karolina Pliskova, din Cehia, in optimile de finala ale turneului WTA de la Montreal. Meciul este programat pe Terenul Central si va incepe la ora 19:30 ora Romaniei). Partida va fi transmisa in direct la Dolce Sport 2 si Live Score pe HotNews. ro.

Montreal: Halep vs Kerber 6-0, 3-6, 6-2/ Simona Halep s-a calificat in finala si va urca pe locul 3 in clasamentul WTA

Simona Halep, cap de serie numarul 5, s-a calificat in finala turneului WTA de la Montreal, dupa ce a invins-o in trei seturi, scor 6-0, 3-6, 6-2, pe germanca Angelique Kerber, favorita numarul doi, in semifinalele competitiei. Gratie ultimelor doua victorii obtinute in acest turneu, Halep va reveni, de luni, pe locul 3 WTA.

Montreal: Simona Halep si Monica Niculescu s-au calificat in semifinalele probei de dublu

Perechea Simona Halep/Monica Niculescu s-a calificat in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Montreal, dupa ce a invins perechea franceza Caroline Garcia/Kristina Mladenovic, favorita numarul doi, scor 6-4, 3-6, 10-8, in sferturile de finala ale competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2338 seconds )