Libnet.ro
UNICEF

12:45

Simona Halep, declaratii inainte Wimbledon: M-am relaxat. Acum sunt increzatoare

Antena3 Antena3,
Simona Halep, declaratii inainte Wimbledon: M-am relaxat. Acum sunt increzatoare

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca este increzatoare ca poate juca un tenis bun la turneul de la Wimbledon si considera ca faptul ca si-a imbunatatit serviciul o poate ajuta in competitia. continuă pe Antena3

FOTO. Simona Halep, pe covorul rosu la Wimbledon. Romanca, asaltata de fani si de presa internationala!

Simona Halep a fost luata cu asalt de fani si de jurnalistii din intreaga lume prezenti la Wimbledon la ceremonia de deschidere a turneului. Romanca a eclipsat mai multe jucatoare de top pe covorul rosu.

Simona Halep, cap de serie numarul 3 la Wimbledon

Simona Halep si Irina Begu se numara printre cele 32 de jucatoare cotate ca favorite la castigarea turneului de Mare Slem de la Wimbledon.

Wimbledon 2015: Prezentarea turneului londonez Spectacol pe iarba De la Regele Federer la favoritul Djokovic, plus Marile Sperante cu Simona Halep

Inceput in anul 1877 atunci cand a avut loc prima editie), turneul de la Wimbledon poate fi considerat parintele tenisului, mare parte din istoria acestui sport legandu-se de complexul de la All England Lawn Tennis and Croquet Club. Editia din 2015 se anunta una foarte interesanta: Regele Federer mai vrea macar o data trofeul pe care l-a castigat deja de 7 sapte ori spera sa il depaseasca pe Pete Sampras), in timp ce Novak Djokovic vrea sa isi refaca moralul puternic afectat dupa finala de la Roland Garros. In ceea ce ne priveste, pe langa eventualele surprize care ar putea fi furnizate de Camelia Begu, Alexandra Dulgheru, Monica Niculescu sau Andreea Mitu, Marile Sperante se vor lega inca o data de Simona Halep semifinalista in 2014). Intra in material pentru a vedea o prezentare detaliata a turneului de la Wimbledon.

Wimbledon 2015: Simona Halep va evolua la dublu. Cine va fi partenera sa

Simona Halep, cap de serie numarul 3 la simplu, va evolua si in turneul de dublu de la Wimbledon. Romanca va face pereche cu Elena Bogdan, cele doua urmand sa intalneasca o echipa cap de serie in primul tur.

GALERIE FOTO. Divele de la WIMBLEDON: Simona Halep, alaturi de rivalele din WTA

Simona Halep, cap de serie 3, a participat vineri la petrecerea jucatoarelor de la Wimbledon, eveniment care a precedat tragerea la sorti a tabloului principal. Romanca a fost in centrul atentiei, alaturi de jucatoare de top, precum Serena Williams sau Maria Sarapova.

Simona Halep a facut senzatie la petrecerea jucatoarelor de la Wimbledon

Chiar daca in ultima vreme nu a mai obtinut rezultatele asteptate de fanii din intreaga lume, Simona Halep tine stacheta sus cel putin in ceea ce priveste aparitiile publice.

Wimbledon: Simona Halep vs Jana Cepelova, in primul tur

Simona Halep cap de serie numarul trei) va debuta la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, impotriva jucatoarei Jana Cepelova locul 106 WTA, din Slovacia). Halep va fi pe aceeasi parte de tablou cu Petra Kvitova 2 WTA), pe care ar putea sa o intalneasca in semifinale daca va fi cazul), in timp ce Maria Sharapova si Serena Williams s-ar putea intalni in penultimul act al turneului londonez.

Simona Halep, optimista inaintea debutului la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep se arata increzatoare inaintea debutului la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Slem al anului, unde este cotata cu sansa a treia la castigarea trofeului.

Simona Halep, increzatoare inaintea turneului de la Wimbledon: Mi-am imbunatatit mult serviciul, ceea ce ma poate ajuta acum

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca este increzatoare ca poate juca un tenis bun la turneul de la Wimbledon si considera ca faptul ca si-a imbunatatit serviciul o poate ajuta in competitia ce se va disputa pe iarba, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Turneul de la Wimbledon: Simona Halep va debuta impotriva cehoaicei Iana Cepelova

Jucatoarele romance si-au aflat adversarele pe care le vor avea in primul tur al turneului de la Wimbledon. Simona Halep va debuta in cel mai important turneu de tenis al anului impotriva cehoaicei Iana Cepelova, i.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )