Libnet.ro
UNICEF

11:15

Simona Halep, optimista inaintea debutului la Wimbledon

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, optimista inaintea debutului la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep se arata increzatoare inaintea debutului la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Slem al anului, unde este cotata cu sansa a treia la castigarea trofeului. continuă pe Online Sport

Simona Halep, increzatoare inaintea turneului de la Wimbledon: Mi-am imbunatatit mult serviciul, ceea ce ma poate ajuta acum

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca este increzatoare ca poate juca un tenis bun la turneul de la Wimbledon si considera ca faptul ca si-a imbunatatit serviciul o poate ajuta in competitia ce se va disputa pe iarba, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep, cadere abrupta in clasamentul SI, inaintea Wimbledon. Americanii trag semnalul de ALARMA

Simona Halep, 3 WTA, a suferit o cadere abrupta in ultimele 3 luni in clasamentul SI Tennis Power Rankings. Perspectivele pentru romanca sunt unele negative, inaintea Wimbledon, ea fiind considerata outsider.

Simona Halep, declaratii inainte Wimbledon: M-am relaxat. Acum sunt increzatoare

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca este increzatoare ca poate juca un tenis bun la turneul de la Wimbledon si considera ca faptul ca si-a imbunatatit serviciul o poate ajuta in competitia.

Wimbledon: Simona Halep, in echipa cu Elena Bogdan in proba de dublu

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3 la simplu, a decis sa joace si la dublu, la Wimbledon, alaturi de Elena Bogdan, ele urmand a intalni in primul tur cuplul Su-Wei Hsieh/Flavia Pennetta Taiwan/Italia), cap de serie numarul 7.

Simona Halep face echipa cu Elena Bogdan in proba de dublu de la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3 la simplu, a decis sa joace si la dublu, la Wimbledon, alaturi de Elena Bogdan, ele urmand a intalni in primul tur cuplul Su-Wei Hsieh/Flavia.

Simona Halep o va intalni pe slovaca Jana Cepelova in primul tur la Wimbledon

Simona Halep, numarul trei mondial, o va intalni pe jucatoarea Jana Cepelova, din Slovacia, in runda inaugurala a turneului pe iarba de la Wimbledon, potrivit tragerii la sorti efectuate vineri la All England.

Wimbledon: Simona Halep, cap de serie numarul 3; Irina-Camelia Begu, favorita 29

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost desemnata, miercuri, cap de serie numarul 3 la Turneul de la Wimbledon, in timp ce Irina-Camelia Begu, locul 30 WTA, va fi favorita 29, scrie Mediafax. Tabloul.

Americanii o pun la zid pe Simona Halep: A trecut de punctul maxim al carierei?

Presa de sport din SUA nu stie cum sa o priveasca pe Simona Halep, pornind de la declaratia acesteia ca nu are asteptari de la Wimbledon. Americanii cred ca este posibil ca jucatoarea din Romania sa fi trecut de punctul maxim al carierei si sa sfarseasca in mediocritate.

Wimbledon 2015: Prezentarea turneului londonez Spectacol pe iarba De la Regele Federer la favoritul Djokovic, plus Marile Sperante cu Simona Halep

Inceput in anul 1877 atunci cand a avut loc prima editie), turneul de la Wimbledon poate fi considerat parintele tenisului, mare parte din istoria acestui sport legandu-se de complexul de la All England Lawn Tennis and Croquet Club. Editia din 2015 se anunta una foarte interesanta: Regele Federer mai vrea macar o data trofeul pe care l-a castigat deja de 7 sapte ori spera sa il depaseasca pe Pete Sampras), in timp ce Novak Djokovic vrea sa isi refaca moralul puternic afectat dupa finala de la Roland Garros. In ceea ce ne priveste, pe langa eventualele surprize care ar putea fi furnizate de Camelia Begu, Alexandra Dulgheru, Monica Niculescu sau Andreea Mitu, Marile Sperante se vor lega inca o data de Simona Halep semifinalista in 2014). Intra in material pentru a vedea o prezentare detaliata a turneului de la Wimbledon.

Simona Halep, cap de serie numarul 3 la Wimbledon

Simona Halep si Irina Begu se numara printre cele 32 de jucatoare cotate ca favorite la castigarea turneului de Mare Slem de la Wimbledon.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )