Libnet.ro
UNICEF

06:00

Simona Halep, despre ratarea startului de an: Poate ca era mai bine daca nu participam la aceste turnee

Antena3 Antena3,
Simona Halep, despre ratarea startului de an: Poate ca era mai bine daca nu participam la aceste turnee

Simona Halep 3 WTA), a dezvaluit, inaintea turneului de la Dubai, pe care l-a castigat anul trecut, greseala care a facut-o sa rateze complet inceputul de an, pentru site-ul oficial al WTA. Poate ca ar fi. continuă pe Antena3

Simona Halep despre startul slab de sezon: Poate era mai bine daca nu jucam

Jucatoarea Simona Halep nu a avut un start de an prea bun si spune ca regreta decizia de a participa la turneele de la Sydney si Australian Open.

FOTO Tenismene de top in pictoriale sexy. Ce crede Simona Halep despre o posibila aparitie incendiara

Sports Illustrated a adus de-a lungul anilor mai multe tenismene in paginile revistei, jucatoare care au renuntat total sau partial la haine.

Simona Halep, eliminata rapid in Dubai, acolo unde anul trecut castiga titlul

Simona Halep-Ana Ivanovic. Simona Halep joaca miercuri seara contra Anei Ivanovic la turneul WTA din Dubai. Meciul a fost initial amanat din cauza ploii, dar vestile proaste nu s-au oprit aici. Pentru ca Simona a.

WTA Dubai: Simona Halep, campioana din 2015, eliminata in turul doi de Ana Ivanovic - Prea multe sanse ratate

Simona Halep principala favorita a competitiei) a parasit turneul WTA de la Dubai in turul al doilea, jucatoarea noastra fiind invinsa de Ana Ivanovic 17 WTA), scor 7-62), 6-2. Simona a condus ostilitatile in primul set, a servit pentru a se impune cu 6-4, dar la fel ca in ultima perioada) nu a reusit sa profite de numeroasele sanse avute. In setul al doilea Simona nu prea a mai contat, Ana fiind agresiva si hotarata sa inchida socotelile cat mai rapid.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul 3 - Romania mai are patru jucatoare in TOP 100

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA, cu 5. 545 de puncte acumulate. Jucatoarea din Romania este devansata de Serena Williams locul unu - 9. 245 puncte) si Angelique Kerber locul 2 - 5. 700 puncte). Romania mai are patru jucatoare in TOP 100: Halep, Irina Camelia Begu, Monica Niculescu si Alexandra Dulgheru.

Simona Halep invinsa de Ana Ivanovic in turul 2 la Dubai

Simona Halep a parasit rapid turneul WTA de la Dubai, unde a castigat titlul in 2015, fiind invinsa in doua seturi de fosta lidera mondiala Ana Ivanovic 17 mondial).

LIVE Simona Halep - Ana Ivanovic in turul 2 la Dubai (18:00)

Urmariti miercuri live text in aceasta pagina dupa ora 18:00 meciul dintre Simona Halep si Ana Ivanovic din turul 2 la Dubai.

LIVETEXT Turneul de la Dubai: Simona Halep isi masoara fortele cu Ana Ivanovici

Turneul de la Dubai: Simona Halep o intalneste de la ora 18. 30 pe Ana Ivanovici, locul 17 WTA, in turul al doilea al competitiei din Emirate.

Se stie ora la care va avea loc miercuri meciul Simona Halep Ana Ivanovic

Simona Halep 24 de ani, 3 WTA), favorita 1 a turneului feminin de la Dubai, o va intalni, in optimile de finala ale competitiei, pe Ana Ivanovic 28 de ani, 17 WTA), din Serbia.

Semnal de alarma pentru Simona Halep. Si-a aflat prima adversara de la Dubai

Simona Halep, principala favorita a turneului de la Dubai si totodata detinatoarea titlului, va debuta miercuri in competitia din Emirate contra unei foste lidere mondiale.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )