Libnet.ro
UNICEF

22:00

Simona Halep: Dupa o perioada extrem de dificila, am reusit sa ma regasesc pe teren

Antena3 Antena3,
Simona Halep: Dupa o perioada extrem de dificila, am reusit sa ma regasesc pe teren

Jucatoarea de tenis Simona Halep a postat un mesaj pe Facebook in care multumeste fanilor pentru sustinere si subliniaza ca la Turneul Campioanelor de la Singapore a trait o saptamana de vis. Am terminat un. continuă pe Antena3

Simona Halep: Dupa o perioada dificila, mi-am regasit spiritul de lupta, linistea si increderea in joc

Simona Halep a vorbit, intr-o postare pe contul personal de Facebook, despre ultima Turnel Campioanelor, competitie unde a fost invinsa in finala de Serena Williams. A fost o saptamana de vis. Dupa o perioada dificila, mi-am regasit spiritul de lupta, linistea si increderea in joc, precizat numarul trei din clasamentul WTA.

Veste excelenta pentru Simona Halep, dupa Turneul Campioanelor. WTA a publicat clasamentul

Jucatoarea de tenis Simona Halep, finalista saptamana trecuta la Turneul Campioanelor, a revenit pe locul 3 in clasamentul WTA, ea avand in prezent 6. 292 de puncte, informeaza wtatennis. com. Halep, care a.

TURNEUL CAMPIOANELOR: Simona Halep pierde categoric finala cu Serena Williams si ramanem cu suntem finalisti, am castigat

Un meci practic fara istoric intre Simona Halep si Serena Williams, duminica, in finala Turneului Campioanelor de la Singapore. La patru zile dupa ce ii administra cea mai grea infrangere din cariera liderei mondiale, Simona Halep nu a mai reusit sa reziste ofensivei totale din partea Serenei si a pierdut la randul sau destul de aspru, scor 6-3, 6-0.

Simona Halep a revenit in tara. Am jucat contra numarului 1 mondial si nu am nimic de regretat

Simona Halep, 3 WTA, a revenit in tara dupa Turneul Campioanlor de la Singapore, ea ajungand la aeroportul Henri Coanda in jurul orei 12. Romanca a declarat ca pentru ea urmeaza o perioada de vacanta, dupa care va reulua pregatirea pentru anul viitor.

VIDEO Simona Halep a revenit in tara. Am jucat contra numarului 1 mondial si nu am nimic de regretat

Simona Halep, 3 WTA, a revenit in tara dupa Turneul Campioanlor de la Singapore, ea ajungand la aeroportul Henri Coanda in jurul orei 12. Romanca a declarat ca pentru ea urmeaza o perioada de vacanta, dupa care va reulua pregatirea pentru anul viitor.

Simona Halep, mai bogata cu 500.000 de euro si cu un Porsche

Simona Halep a bifat in ultima perioada doua contracte de publicitate foarte avantajoase. Dupa ce a primit jumatate de milion de euro pentru a face reclama la Dedeman, ieri a primit un Porsche Carrera intrucat a devenit ambasadoarea acestui brand auto.

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in finala Turneului Campioanelor

Simona Halep nu a mai reusit sa repete prestatiile excelente de la Singapore si a pierdut fara drept de apel finala Turneului Campioanelor disputata impotriva liderului mondial Serena Williams. Jucatoarea din.

LIVE TEXT Simona Halep - Serena Williams 0-0

Simona Halep a trait o saptamana de vis la Turneul Campioanelor, numarul patru WTA reusind sa ajunga in finala competitiei dupa mai multe meciuri entuziasmante. Dupa ce a umilit-o in faza grupelor 6-0, 6-2), Simona se va reintalni cu Serena Williams, in finala competitiei de la Singapore. Meciul este LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport si Dolcesport.

Turneul Campioanelor, finala: Simona Halep vs Serena Williams (13:00)

Simona Halep a trait o saptamana de vis la Turneul Campioanelor, numarul patru WTA reusind sa ajunga in finala competitiei dupa mai multe meciuri entuziasmante. Dupa ce a umilit-o in faza grupelor 6-0, 6-2), Simona se va reintalni cu Serena Williams, in finala competitiei de la Singapore. Meciul va incepe la ora 13:00, va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport si Dolcesport.

Presedintele WTA, impresionata de un gest facut de Simona Halep: Aceasta femeie e incredibila atat pe teren, cat si in afara lui

Dupa incheierea Turneului Campioanelor, Stacey Allaster, presedintele WTA, a spus ca s-a atasat de Simona Halep in urma cu un an, dupa turneul de la Sofia cand sportiva a facut un gest admirabil.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )