Libnet.ro
UNICEF

09:30

Veste excelenta pentru Simona Halep, dupa Turneul Campioanelor. WTA a publicat clasamentul

Antena3 Antena3,
Veste excelenta pentru Simona Halep, dupa Turneul Campioanelor. WTA a publicat clasamentul

Jucatoarea de tenis Simona Halep, finalista saptamana trecuta la Turneul Campioanelor, a revenit pe locul 3 in clasamentul WTA, ea avand in prezent 6. 292 de puncte, informeaza wtatennis. com. Halep, care a. continuă pe Antena3

Meciul carierei pentru Simona Halep. Va juca pentru titlu la Turneul Campioanelor

Meciul carierei pentru Simona Halep, astazi la Turneul Campioanelor de la Singapore. Romanca o intalneste pe Serena Williams, numarul 1 mondial, in finala competitiei. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit.

Simona Halep, dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor: Sunt foarte fericita sa fiu in aceasta finala. Sunt pregatita de orice

Sunt foarte fericita sa fiu in aceasta finala. , a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor de la Singapore. Am incercat in fiecare zi sa muncesc sa ajung aici. Vreau sa.

Simona Halep, dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor: Sunt pregatita de orice, stiu ca Serena Williams va fi mult mai concentrata

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in finala Turneului Campioanelor, dupa ce a invins-o pe Agnieszka Radwanska fara nicio emotie 6-2, 6-2). Sunt pregatita de orice, stiu ca Serena Williams va fi mult mai concentrata, a precizat Halep la putin timp dupa incheierea partidei.

Simona Halep, dupa victoria cu Radwanska: A fost meciul perfect pentru mine

Meciul castigat in semifinalele Turneului Campioanelor in fata polonezei Agnieszka Radwanska a fost perfect, crede Simona Halep. Sunt foarte bucuroasa ca sunt in finala. Nu ma asteptam, dar am incerca.

Serena Williams, nu tu my girl, nu tu nimic pentru Simona Halep

Calificata in semifinalele Turneului Campioanelor pe spatele profesionismului si lipsei fricii ale Simonaei Halep, Serena Williams nu i-a adresat nici un cuvant jucatoarei din Romania pentru ca a ajutat-o sa acceada in careul de azi. Insa, si-a gasit timp sa transmita altceva, aratand ca e online, dar nu o intereseaza.

Prima declaratie data de Simona Halep, dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor

Simona Halep si-a asigurat prezenta in ultimul act de la Turneul Campioanelor, acolo unde se va duela cu liderul american Serena Williams.

Gica Hagi crede ca Simona Halep poate castiga Turneul Campioanelor

Gica Hagi merge pe mana Simonei Halep la Turneul Campioanelor. Fostul capitan al nationalei de fotbal crede ca Simona Halep poate castiga Turneul Campioanelor pentru ca a invins-o, categoric, pe Serena Williams, liderul clasamentului WTA.

LIVETEXT Simona Halep vs.Agnieszka Radwa324;ska, in lupta pentru finala de la Turneul Campioanelor

Simona Halep siAgnieszka Radwa324;ska isi joaca sansa pentru un loc in ultimul act de la Turneul Campioanelor. Partida se disputa incepand cu ora 13. 00 si este disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

LIVETEXT Simona Halep vs.Agnieszka Radwa324;ska, in lupta pentru finala de la Turneul Campioanelor. invingatoarea o intalneste pe Serena Williams

Simona Halep 4 WTA) si poloneza Agnieszka Radwa324;ska 6 WTA) isi joaca sansa pentru un loc in ultimul act de la Turneul Campioanelor. Partida se disputa incepand cu ora 13. 00 si este disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Serena Williams asteapta revansa cu Simona Halep: Scopul meu e sa iau mai mult de trei game-uri

Serena Williams a prefigurat finala pe care o va juca impotriva Simonei Halep la Turneul Campioanelor si a facut-o cu simtul umorului, daca nu cumva a vorbit serios.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )