Libnet.ro
UNICEF

13:30

Simona Halep, in forma pentru Fed Cup

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, in forma pentru Fed Cup

Simona Halep este gata pentru intalnirea de Fed Cup impotriva Cehiei, detinatoarea trofeului. Lets start! Sa incepem) 8234;cluj 8234;fedcup - este mesajul scurt postat pe contul sau de Facebook de jucatoarea aflata pe locul 3 WTA. continuă pe România Liberă

Simona Halep, incantata de conditiile pentru Fed Cup: A spus ca arata totul foarte bine si ca ii place foarte mult

Jucatoare de tenis Simona Halep s-a declarat incantata de conditiile de care beneficiaza pentru meciul de FED Cup dintre Romania si Cehia care se va disputa intre 6-7 februarie la Cluj.

WTA: Simona Halep, nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie

Jucatoarea de tenis Simona Halep a fost nominalizata de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie, intr-un meci din cadrul Australian Open.

FOTO: Simona Halep se pregateste pentru meciul cu Cehia, in primul tur al Grupei Mondiale

Jucatoarea Simona Halep, nominalizata, miercuri, in echipa de Fed Cup a Romaniei, a inceput antrenamentul pentru meciul cu Cehia, care va avea loc in weekend, la Cluj-Napoca, potrivit unei fotografii postate luni dimineata, pe pagina sa de Facebook.

FOTO Simona Halep a zburdat la primul antrenament pentru meciul de FED Cup Romania-Cehia

Jucatoarea de tenis Simona Halep a aratat o forma fizica excelenta luni dimineata, la primul sau antrenament pentru meciul de FED Cup dintre echipele Romaniei si Cehiei care se va disputa in acest weekend la Sala Polivalenta la Cluj.

VIDEO Simona Halep face minuni si cu piciorul. Demonstratie de free style a jucatoarei noastre, in sala de la Cluj

Simona halep se afla la Cluj, alaturi de celelalte jucatoare din echipa de FED Cup a Romaniei, care va intalni in weekend echipa similara a Cehiei.

Nu se tem de Halep. Cehoaicele au venit in Romania pentru meciul de FED Cup

Echipa de Fed Cup a Romaniei va intalni Cehia in Grupa I Mondiala a competitiei, partida urmand a se juca pe 6 si 7 februarie.

Presedintele Iohannis si Ion Tiriac, principalii oaspeti asteptati la meciul de Fed Cup Romania Cehia. S-a montat suprafata de joc FOTO

Presedintele Klaus Iohannis, dra si omul de afaceri Ion Tiriac, se numara intre personalitatile asteptate weekend-ul viitor la meciul de FED Cup, la tenis, dintre Romania si Cehia, care se va disputa intre 7-8 februarie la Sala Polivalenta din Cluj. La meciurile din cele doua zile sunt asteptati aproximativ 15. 000 de spectatori, toate biletele puse in vanzare fiind epuizate.

FOTO Iohannis si Tiriac, principalii oaspeti asteptati la meciul de Fed Cup Romania Cehia. S-a montat suprafata de joc

Presedintele Klaus Iohannis, dra si omul de afaceri Ion Tiriac, se numara intre personalitatile asteptate weekend-ul viitor la meciul de FED Cup, la tenis, dintre Romania si Cehia, care se va disputa intre 7-8 februarie la Sala Polivalenta din Cluj.

Decizie mare luata de Simona Halep, care-i poate opri caderea din top

Simona Halep nu mai este de astazi numarul 2 mondial, fiind depasita in ierahie de Angelique Kerber, castigatoarea Australian Open.

Simona Halep a fost nominalizata la lovitura lunii. Cu cine se lupta romanca. Intra si voteaza

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost nominalizata de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie in circuitul profesionist, intr-un meci disputat la turneul de la Sydney. Halep.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )