Libnet.ro
UNICEF

08:15

Simona Halep a izbucnit in plans dupa eliminarea de la Indian Wells! Explicatiile unui esec dureros si neasteptat

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a izbucnit in plans dupa eliminarea de la Indian Wells! Explicatiile unui esec dureros si neasteptat

Simona Halep a fost eliminata in optimile turneului de la Indian Wells, in urma esecului contra cehoaicei Marketa Vondrousova. continuă pe Adevărul

Simona Halep, dupa eliminarea de la Indian Wells: Am plans in vestiar. Sufar dupa fiecare infrangere si cred ca este un lucru bun

Simona Halep a parasit in optimi competitia de la Indian Wells, dupa ce a fost invinsa de Marketa Vondrousova, scor 6-2, 3-6, 6-2. Dezamagita dupa esecul suferit, romanca a dezvaluit, la conferinta de presa, ca a plans in vestiar. Am plans in vestiar dupa mult timp, pentru ca am pierdut. Sufar dupa fiecare infrangere si cred ca este un lucru bun, a spus Halep.

LIVE Simona Halep - Katerina Kozlova

Simona Halep revine pe teren la Indian Wells, duminica, pentru meciul din turul 3 contra ucraniencei Katerina Kozlova.

Digi Sport: Simona Halep a izbucnit in lacrimi. Ce s-a intamplat la vestiare, dupa ce a fost eliminata de la Indian Wells

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Indian Wells, dupa 2-6, 6-3, 2-6 cu Marketa Vondrousova si va cobori pe locul 3 WTA incepand de luni. Sportiva noastra a fost extrem de dezamagita dupa esecul de ieri si a dezvaluit, la conferinta de presa, ca a izbucnit in lacrimi.

Descarcare emotionala pentru Halep: Am plans dupa foarte mult timp

Infrangerea suferita in fata Marketei Vondrousova din Cehia in optimi la Indian Wells nu a fost digerata prea bine de Simona Halep.

LiveText Simona Halep vs Marketa Vondrousova (dupa ora 22:15)

Pentru a patrunde printre cele mai bune opt jucatoare de la Indian Wells calificare in sferturi), Simona Halep trebuie sa treaca de Marketa Vondrousova Cehia, 19 ani, locul 61 WTA). Cele doua sportive nu s-au mai intalnit pana acum in circuitul WTA. Partida din optimile competitiei de categorie Premier Mandatory va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Indian Wells: `inca sunt dezamagita si suparata. De fapt, am plans in vestiar dupa mult timp ca am pierdut`

Simona Halep a parasit turneul de la Indian Wells in faza optimilor, dupa ce a cedat in fata tinerei Marketa Vondrousova, in trei seturi, 2-6 / 6-2 / 6-3. Dupa aceasta infrangere, sportiva noastra.

Cati bani a incasat Simona Halep dupa eliminarea de la Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost invinsa surprinzator de cehoaica Marketa Vondrousova cu 6-2, 3-6, 6-2, marti, in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells,.

Halep pierde locul doi mondial dupa infrangerea in optimi la Indian Wells

Simona Halep a fost invinsa, marti seara, de cehoaica Marketa Vondrousova, o jucatoare de 19 ani aflata la prima victorie din cariera in fata unei jucatoare din topul zece mondial.

Simona Halep, la un pas de sferturile de finala de la Indian Wells! Cand are loc partida cu Marketa Vondrousova

Simona Halep revine pe teren la Indian Wells si va juca in aceasta seara contra cehoaicei Marketa Vondrousova, in optimile de finala.

Simona Halep, la un pas de sferturile de finala de la Indian Wells. Cand are loc partida cu Marketa Vondrousova

Simona Halep revine pe teren la Indian Wells si va juca in aceasta seara contra cehoaicei Marketa Vondrousova, in optimile de finala.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )