Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep, calificare spectaculoasa in sferturile de la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Simona Halep, calificare spectaculoasa in sferturile de la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat luni in sferturi de finala ale turneului de Mare Slem de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in trei seturi pe americanca Madison Keys, 6-7. continuă pe Antena3

Simona Halep in optimi la Wimbledon. O infrunta pe Madison Keys

Jucatroarea Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Wimbledon dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata olandezei Kiki Bertens, a 26-a favorita.

Simona Halep in optimi la Wimbledon

Jucatroarea Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Wimbledon dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata olandezei Kiki Bertens, a 26-a favorita.

Simona Halep joaca marti in sferturile de la Wimbledon

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat, luni, prin intermediul unui mesaj postat pe site-ul oficial, ora de disputare a meciului Simona Halep - Angelique Kerber, din sferturile de finala ale turneului dotat.

Simona Halep se califica in sferturile de finala de la Wimbledon, dupa un meci dificil cu Madison Keys

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o intalneste, luni, pe jucatoarea americana Madison Keys, in optimile de finala ale turneului pe iarba de la Wimbledon.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului pe iarba de la Wimbledon, astazi, dupa ce a invins-o in turul al treilea pe olandeza Kiki Bertens cu 6-4, 6-3.

Simona Halep dupa calificarea in sferturi la Wimbledon: Sunt aproape de cel mai inalt nivel al meu

Calificata intre cele mai bune opt jucatoare de la Wimbledon, Simona Halep a declarat dupa victoria obtinuta in fata lui Madison Keys ca traverseaza o perioada foarte buna si ca este aproape de cel mai inalt nivel al jocului sau.

Simona Halep, cea mai tanara sfertfinalista de la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep, ajunsa pentru a doua oara in sferturile de finala la Wimbledon, este cea mai tanara dintre cele opt sportive ajunse in aceasta faza a competitiei.

Wimbledon: Simona Halep vs Madison Keys 6-7(5), 6-4, 6-3/ Halep, in sferturi dupa ce a revenit de la 0-1 la seturi - Duel cu Angelique Kerber

Condusa cu 1-0 la seturi si 2-0 la game-uri, Simona Halep a reusit sa revina superba impotriva lui Madison Keys cap de serie numarul 9), sportiva nascuta la Constanta calificandu-se in sferturile turneului de Grand Slam de la Wimbledon 6-75), 6-4, 6-3). Meciul a fost unul intens, cu multe lovituri superbe, cu rasturnari de scor si cu un final fericit pentru jucatoarea noastra a durat o ora si 55 de minute). Pentru un loc in semifinale faza pe care a mai atins-o in 2014), Simona va lupta cu Angelique Kerber favorita numarul patru).

Performanta extraordinara reusita de Simona Halep. Fanii sunt in extaz

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului pe iarba de la Wimbledon, sambata, dupa ce a invins-o in turul al treilea pe olandeza Kiki Be.

Meci nebun pentru Simona Halep. Romanca s-a calificat in sferturile turneului de la Wimbledon dupa ce a trecut in trei seturi de Madison Keys

Meci incredibil al Simonei Halep la Wibledon. Romanca s-a calificat in sferturi dupa ce a trecut de Madison Keys in trei seturi. Simona Halep a castigat cu scorul de6-7, 6-4, 6-3 si.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )