Libnet.ro
UNICEF

06:00

Simona Halep: Pot castiga la Indian Wells, dar ma astept la un meci foarte greu

Antena3 Antena3,
Simona Halep: Pot castiga la Indian Wells, dar ma astept la un meci foarte greu

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca poate castiga turneul de la Indian Wells, dar se asteapta la un meci foarte greu cu sportiva sarba Jelena Jankovici, locul 21 WTA, in finala competitiei, info. continuă pe Antena3

Simona Halep, in finala Indian Wells cu Jelena Jankovici. Cum arata parcursul celor doua tenismene

Simona Halep a ajuns in finala Indian Wells dupa ce Serena Williams s-a retras inaintea partidei directe din semifinale, ca urmare a unei accidentari. In finala, Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe Jelena Jankovici, locul 21 WTA. Iata cum arata.

Indian Wells: Simona Halep trece de Pliskova, 6-4, 6-4. Urmeaza Carla Suarez Navaro

Jucatoarea de pe locul trei WTA, Simona Halep, a invins-o pe Karolina Pliskova din Cehia si s-a calificat in sferturile de finala ale Indian Wells. Carla Suarez Navarro va fi urmatorul obstacol al Simonei la Indian Wells.

LIVETEXT: Simona Halep lupta pentru sferturi la Indian Wells

Jucatoarea de pe locul trei WTA, Simona Halep, o inalneste la aceasta ora pe Karolina Pliskova din Cehia, sportiva aflata pe pozitia a 14-a a clasamentului WTA intr-un meci care o va trimite pe castigatoare in sferturile de finala ale Indian Wells.

Simona Halep, prima declaratie dupa calificarea in semifinale la Indian Wells: O astept pe Serena

Simona Halep s-a calificat pentru al doilea an consecutiv in semifinalele turneului de la Indian Wells si nu a ascuns faptul ca o asteapta pentru un duel de zile mari pe lidera mondiala Serena Williams.

FOTO Halep, surpriza mare inaintea meciului cu Serena: Simona a primit o doza de energie la Indian Wells

Simona Halep se pregateste de confruntarea cu liderul mondial, in semifinale, la Indian Wells, iar cu 24 de ore inainte de meci, ea a fost incurajata de o legenda vie.

Halep joaca la Indian Wells in aceasta seara, dupa ora 22:00

Simona Halep joaca la foc automat laIndian Wells, urmand sa aiba meci chiar in aceasta seara, dupa ce s-a calificat in sferturile de finala chiar marti noapte.

Simona Halep, semifinalista la Indian Wells pentru al doilea an

Pentru al doilea an consecutiv Simona Halep va juca in semifinale la Indian Wells, cel mai puternic turneu din circuit dupa cele patru de Mare Slem.

Simona Halep avanseaza la Indian Wells si isi stie adversara din sferturi

Pentru prima data la editia din acest an a turneului californian Simona Halep a castigat in doua seturi contra unei adversare cu mult peste ce a intalnit in tururile anterioare. Halep s-a calificat astfel in sferturile de finala, acolo unde joaca miercuri seara, dupa ora 22:00, cuCarla Suarez Navarro.

Jelena Jankovici, despre finala cu Simona Halep de la Indian Wells

Simona Halep 3 WTA) si sarboaica Jelena Jankovici 21 WTA) se vor duela in finala de la Indian Wells, duminica, incepand cu ora 20. Partida va fi disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Simona Halep, in finala turneului de la Indian Wells. Serena Williams s-a retras

Simona Halep s-a calificat fara joc in finala turneului WTA de la Indian Wells , dotat cu premii totale de 5. 235 dolari, vineri, dupa ce principala favorita, americanca Serena Williams, s-a retras.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )