Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep, primele impresii despre colaborarea cu noul antrenor

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, primele impresii despre colaborarea cu noul antrenor

Simona Halep a implinit o luna de zile alaturi de noul antrenor, cvasianonimul Victor Ionita. Ea a tras primele concluzii despre aceasta colaborare. continuă pe Online Sport

Simona Halep, despre Victor Ionita, noul ei antrenor: Ma simt bine cu el, dar nu-l cunosc indeajuns ca sa imi dau cu parerea

Simona Halep a plecat, luni, in China, acolo unde va participa la turneul de la Shenzen 4-10 ianuarie 2015). Numarul trei in clasamentul WTA, Halep a vorbit si despre relatia cu Victor Ionita, noul sau antrenor. Ma simt bine cu el, dar nu-l cunosc indeajuns sa ca imi dau cu parerea. Sper sa colaboram bine.

Simona Halep: Sper ca noul an sa fie la fel ca 2014 sau chiar mai bun

Jucatoarea Simona Halep, numarul 3 WTA, a declarat, luni, la plecarea in China, unde in perioada 4-10 ianuarie va participa la turneul de la Shenzhen, ca isi doreste ca noul an sa fie la fel ca 2014 sau.

Simona Halep a plecat in China, pentru turneul de la Shenzen. Face Revelionul cu patru tenismene romance

Jucatoarea Simona Halep, numarul 3 WTA, a declarat, luni, la plecarea inChina, unde in perioada 4-10 ianuarie va participa la turneul de la Shenzhen, ca isi doreste ca noul an sa fie la fel ca2014sau chiar mai bun.

Cristi Pustai va fi noul antrenor al Rapidului incepand cu luna ianuarie

Cristi Pustai va fi noul antrenor al Rapidului, incepand cu luna ianuarie a anului viitor. Tehnicianul demis de la Targu Mures dupa finalul turului de campionat a declarat ca si-a dat acordul de principiu pentru.

Simona Halep a plecat in China cu ganduri mari pentru 2015

Jucatoarea Simona Halep a luat, luni, drumul Chinei unde la inceputul anului 2015 va debuta in primul turneu al sezonului, la Shenzen, unde face figura de principala favorita.

Simona Halep, inainte de plecarea in China: M-am antrenat din greu, ma simt pregatita

Simona Halep, numarul 3 in clasamentul WTA, a declarat, in cursul zilei de luni, la plecarea in China, unde in perioada 4-10 ianuarie va participa la turneul de la Shenzhen, ca s-a antrenat din greu si ca se simte pregatita.

Campioana Romaniei si-a schimbat antrenorul inainte de Craciun. Tone Tiselj este noul antrenor al HCM Baia Mare

O mutare previzibila la HCM Baia Mare. Costica Buceschi a fost schimbat din functia de antrenor al echipei HCM Baia Mare chiar inainte de Craciun. Motivul- rezultatele slabe obtinute de echipa in Liga Campionilor, HCM Baia Mare avand mici sanse de a accede in Final Four.

Primele detalii despre Lumia 1330: Este urmasul primului phablet de buget de la Microsoft si Nokia

Microsoft pregateste deja dispozitivele anului viitor. Dupa un prim phablet la pret mic, acum pregateste actualizarea pentru el. Iata ce se stie despre Microsoft Lumia 1330.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2813 seconds )