Libnet.ro
UNICEF

27 Mai.

Simona Halep, la revenirea in tara: Cred ca merit sa fiu pe primul loc, am fost destul de constanta anul acesta

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, la revenirea in tara: Cred ca merit sa fiu pe primul loc, am fost destul de constanta anul acesta

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, luni, pe Aeroportul Henri Coanda, la intoarcerea de la Turneul Campioanelor, ca merita sa fie la finalul acestui an pe primul loc in clasamentul WTA deoarece a avut evolutii constante, iar in ultimii patru ani a fost mereu in top 5. continuă pe Hotnews

Simona Halep: Este un sentiment extraordinar sa termin anul pe primul loc. Am facut ceva urias pentru tara mea

Simona Halep a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa la Singapore, ca anul 2017, pe care il incheie ca lider mondial, a fost dificil si minunat si a apreciat ca a realizat o performanta uriasa pentru Romania.

VIDEO Simona Halep a primit trofeul rezervat jucatoarei care incheie anul pe primul loc in lume

Simona Halep a primit duminica, la Singapore, trofeul pentru performanta de a incheia anul pe prima pozitie in clasamentul WTA. Dintre cele 25 de jucatoare care au urcat pe primul loc de-a lungul timpului, Halep este a 13-a care termina un sezon in calitate de lider mondial.

Bucurie mare pentru romani! Simona Halep va ramane pe primul loc mondial

O noua victorie pentru Simona Halep. Jucatoarea romanca de tenis se va mentine pe locul intai mondial pana la finalul anului. Acest lucru a fost confirmat de scorul meciului dintre Karolina.

Oficial: Simona Halep va incheia anul pe primul loc mondial

Desi eliminata in faza grupelor la Turneul Campioanelor, Simona Halep va incheia totusi anul pe prima pozitie a ierarhiei WTA performanta pe care au mai reusit-o in istorie doar alte 12 jucatoare.

Simona Halep, a 13-a jucatoare care termina anul pe primul loc in clasamentul WTA

Simona Halep va deveni a 13-a jucatoare care termina anul pe primul loc in clasamentul mondial al circuitului profesionist feminin de tenis WTA), dupa introducerea ierarhiei computerizate, in 1975.

Simona Halep a dezvaluit care a fost cea mai buna decizie pe care a luat-o in viata, dar si care a fost primul lucru pe care l-a cumparat in acest an

Simona Halep a marturisit dupa ce s-a confirmat ca va fi numarul 1 mondial pana in 2018, care a fost cea mai buna decizie pe care a luat-o in viate ei.

FOTO Cum arata trofeul pe care il va primi Simona Halep din partea WTA si ce semnificatie au diamantele de pe acesta

Simona Halep este sarbatorita zilei de azi in tenisul feminin, ea urmand a primit trofeul decernat de WTA jucatoarelor care ajung pe primul loc in lume.

FOTO VIDEO Cum arata trofeul pe care l-a primit Simona Halep din partea WTA si ce semnificatie au diamantele de pe acesta

Simona Halep este sarbatorita zilei de azi in tenisul feminin, ea primind trofeul decernat de WTA jucatoarelor care ajung pe primul loc in lume.

FOTO Cum arata trofeul pe care l-a primit Simona Halep din partea WTA si ce semnificatie au diamantele de pe acesta

Simona Halep este sarbatorita zilei de azi in tenisul feminin, ea primind trofeul decernat de WTA jucatoarelor care ajung pe primul loc in lume. E greu, parca are 10 kilograme, a spus sportiva din Romania.

Simona Halep va termina anul 2017 pe locul 1 in clasamentul mondial feminin

Romanca Simona Halep va deveni a 13-a jucatoare care termina anul pe primul loc in clasamentul mondial al circuitului profesionist feminin de tenis WTA), dupa introducerea ierarhiei computerizate,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 27 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )