Libnet.ro
UNICEF

19:45

Simona Halep a REVENIT in tara. Ce mesaj le-a transmis fanilor

România Liberă România Liberă,
Simona Halep a REVENIT in tara. Ce mesaj le-a transmis fanilor

Jucatoarea de tenis Simona Halep s-a intors in tara si a inceput recuperarea pentru dupa accidentarea suferita la tendonul lui Ahile in timpul turneelor din Asia, a anuntat numarul doi mondial pe Facebook. continuă pe România Liberă

Simona Halep a abandonat la Beijing, din cauza unor mari probleme fizice

Simona Halep, macinata de problemele fizice, a abandonat in primul tur al turneului de la Beijing. Simona a decis, dupa 50 de minute, ca nu poate duce partida pana la capat si ii strange mana adversarei, la.

VIDEO. Simona Halep, nominalizata la lovitura lunii. Vezi ce minge i-a trimis adversarei

Simona Halep a fost nominalizata la lovitura lunii septembrie, ea reusind una dintre cele mai spectaculoase cinci lovituri din circuit. Romanca poate fi votata de fani pe site-ul oficial al WTA.

VIDEO Simona Halep, nominalizata de site-ul WTA la categoria lovitura lunii septembrie

Simona Halep se afla pe lista jucatoarelor nominalizate la categoria lovitura lunii septembrie, dupa cum informeaza site-ul oficial al WTA. Executia Simonei este din partida cu Johanna Konta pierduta la Wuhan, dupa ce a condus cu 5-1 in setul decisiv).

Simona Halep, nominalizata la lovitura lunii septembrie (video)

Chiar daca a parasit prematur intrecerea de la Wuhan, pierzand neverosimil dupa ce a avut 5-1 in decisiv cu Johana Konta, jucatoarea noastra Simona Halep este nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura din circuitul WTA in luna septembrie.

Veste buna pentru Simona Halep

Jucatoarea de tenis Simona Halep a fost nominalizata la lovitura lunii septembrie de catre site-ul WTA, cu un punct castigat in meciul disputat cu sportiva britanica Johanna Konta, in optimile de finala ale.

Eliza Samara: povestea campioanei europene si incredibila asemanare dintre ea si Simona Halep

Noua campioana europeana la tenis de masa, Eliza Samara, si Simona Halep au avut un start de cariera izbitor de asemanator. Ambele sunt aromance din Constanta.

Simona Halep, pe locul trei la incasari in 2015. Romanca a fost devansata de o jucatoare surpriza, care se va retrage

Simona Halep a abandonat in turneul de la Beijing, incheind dezamagitor seria de turnee din Asia, disputate inaintea ultimei mari competitii a anului, care este Turneul Campioanelor.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 2 - Serena Williams, lider pentru a 261-a saptamana

Desi a fost eliminata prematur la Wuhan si la Beijing China Open), Simona Halep a ramas pe locul doi din clasamentul WTA, cu 6670 de puncte acumulate. Serena Williams a ajuns la cea de-a 261-a saptamana in postura de lider mondial.

Simona Halep ramane pe locul doi mondial in pofida rezultatelor slabe din China

WTA a dat publicitatii noul clasament mondial actualizat dupa turneul de la Wuhan, iar Simona Halep isi pastreaza pozitia secunda in ierarhie.

Veste excelenta pentru Simona Halep! Iata clasamentul WTA

Jucatoarea Simona Halep, care la jumatatea saptamanii trecute a fost eliminata in optimi la Wuhan si duminica a abandonat in primul tur la China Open, se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA, in care lider.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )