Libnet.ro
UNICEF

06:45

Simona Halep, pe locul trei la incasari in 2015. Romanca a fost devansata de o jucatoare surpriza, care se va retrage

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, pe locul trei la incasari in 2015. Romanca a fost devansata de o jucatoare surpriza, care se va retrage

Simona Halep a abandonat in turneul de la Beijing, incheind dezamagitor seria de turnee din Asia, disputate inaintea ultimei mari competitii a anului, care este Turneul Campioanelor. continuă pe Adevărul

Simona Halep va intalni o jucatoare venita din calificari in prima mansa a turneului de la Beijing. In turul doi ar putea da de Alize Cornet

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, va evolua cu o sportiva din calificari, in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing, informeaza Mediafax.

Simona Halep si-a aflat adversara de la China Open

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la China Open, turneu organizat in Beijing. Romanca o va intalni duminica, dupa ora 11:30, pe Lara Arruabarrena, locul 95 WTA. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit.

Simona Halep la Beijing: romanca intalneste o adversara la pamant. Bilantul lui Arruabarrena e groaznic

Simona Halep joaca, astazi dimineata, in penultimul turneu la care va participa in 2015 si unde e favorita numarul 1, dupa ce Serena Williams s-a retras.

Darren Cahill si-a serbat ziua de nastere fara Simona Halep. Romanca a precizat ce se va intampla cu relatia lor

Australianul Darren Cahill, omul care a ajutat-o ep Simona Halep sa obtina rezultatele bune din acest an, a implinit 50 de ani.

Simona Halep resimte oboseala la final de sezon 2015. Am probleme

Ultimul turneu Premier Mandatory al anului, cel de la Beijing, porneste azi, avand-o pe Simona Halep favorita principala, dupa ce Serena Williams a anuntat ca nu va mai juca in 2015. Romanca insa se confrunta .

Simona Halep a abandonat in meciul cu Arruabarrena, de la Beijing Premier Mandatory, din cauze medicale

Simona Halep, principala favorita, a abandonat in primul tur al China Open, turneul de categorie Premier Mandatory de la Beijing, din cauze medicale. Romanca s-a retras la scorul de 5-4, pentru Lara Arruabarrena, 95 WTA, in primul set.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 2 - Serena Williams, lider pentru a 261-a saptamana

Desi a fost eliminata prematur la Wuhan si la Beijing China Open), Simona Halep a ramas pe locul doi din clasamentul WTA, cu 6670 de puncte acumulate. Serena Williams a ajuns la cea de-a 261-a saptamana in postura de lider mondial.

Veste excelenta pentru Simona Halep! Iata clasamentul WTA

Jucatoarea Simona Halep, care la jumatatea saptamanii trecute a fost eliminata in optimi la Wuhan si duminica a abandonat in primul tur la China Open, se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA, in care lider.

Simona Halep ramane pe locul doi mondial in pofida rezultatelor slabe din China

WTA a dat publicitatii noul clasament mondial actualizat dupa turneul de la Wuhan, iar Simona Halep isi pastreaza pozitia secunda in ierarhie.

Simona Halep isi cunoaste posibilele adversare de la Beijing

Principala favorita a Beijing, cel mai puternic turneu din seria celor trei la rand programate in China si care este dotat cu premii totale in valoare de 4. 7 milioane de dolari, Simona Halep a aflat cu cine ar putea juca.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )