Libnet.ro
UNICEF

06:45

Simona Halep s-a calificat pentru Turneul Campioanelor

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep s-a calificat pentru Turneul Campioanelor

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat pentru Turneul Campioanelor, competitie ce va avea loc in Singapore, in perioada 25 octombrie - 1 noiembrie, informeaza wtafinals. com. continuă pe Hotnews

Halep s-a calificat pentru Turneul Campioanelor

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat pentru Turneul Campioanelor, competitie ce va avea loc in Singapore, in perioada 25 octombrie - 1 noiembrie, informeaza wtafinals. com.

Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat pentru Turneul Campioanelor, competitie ce va avea loc in Singapore, in perioada 25 octombrie - 1 noiembrie, informeaza Mediafax. Halep este a doua jucatoare.

Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor, competitia celor mai bune 8 jucatoare ale anului 2015

Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat la Turneul Campioanelor, competitia la care participa cele mai bune 8 jucatoare ale anului 2015, cu doua luni inainte de turneul de la Singapore, scrie Digi.

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al US Open: Sportiva romanca a invins-o pe ucraineanca Katerina Bondarenko

Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, a invins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-4, pe ucraineanca Katerina Bondarenko, pozitia 104 WTA, sportiva venita din calificari, calificandu-se astfel in turul al.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 3 la US Open

Jucatoarea Simona Halep stie impotriva cui va evolua pentru un loc in optimile de finala la US Open, adica pentru egalarea celei mai bune performante la turneul de Mare Slem de la New York.

Simona Halep ajunge in turul 3 la US Open

Calificare fara probleme pentru Simona Halep in turul 3 la US Open, turneul de Mare Slem care se desfasoara in aceste zile la New York.

Simona Halep a castigat titlul de lovitura lunii august

Un punct pe care Simona Halep l-a castigat in fata italiencei Sara Errani, in turneul de la Toronto, a fost desemnat lovitura lunii august. Dupa un schimb prelungit de mingi, Halep a reusit sa isi scoata.

FOTO Simona Halep la US Open: a castigat meciul cu Bondarenko, s-a calificat in turul al treilea. Prima reactie

Simona Halep a invins-o pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, in turul al doilea de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

LIVE TEXT Simona Halep - Katerina Bondarenko: ora 20.00. Adversara noua pentru romanca in turul doi, la US OPEN 2015

Simona Halep, cap de serie 2, o intalneste, joi, in turul al doilea, la US Open, pe Katerina Bondarenko, 104 WTA, venita din calificari. Halep se va duela pentru prima data in cariera cu sportiva ucraineana.

LIVE TEXT Simona Halep - Shelby Rogers: ora 02.00. Romanca lupta pentru optimi la US OPEN

Simona Halep, cap de serie numarul 2, joaca impotriva americancei Shelby Rogers, 154 WTA, in turul al treilea al US Open, in dimineata zilei de duminica. Romanca va intalni in al treilea meci consecutiv o adversara in premiera.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )