Libnet.ro
UNICEF

07:45

US Open 2015. Simona Halep s-a calificat in optimile de finala in urma victoriei usoare in fata americancei Shelby Rogers

Adevărul Adevărul,
US Open 2015. Simona Halep s-a calificat in optimile de finala in urma victoriei usoare in fata americancei Shelby Rogers

Jucatoarea de tenis Simona Halep s-a calificat, duminica dimineata, in optimile de finala de la US Open dupa ce a trecut in doua seturi, 6-2, de americanca Shelby Rogers. continuă pe Adevărul

US Open 2015/ Simona Halep va juca in optimi impotriva jucatoarei cu cel mai puternic serviciu din circuitul WTA

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la US Open 2015, dupa ce a trecut de americanca Shelby Rogers.

US Open 2015. Simona Halep o va intalni pe Shelby Rogers in turul al treilea

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua in turul al treilea al US Open cu americanca Shelby Rogers, locul 154 WTA, venita din calificari, care a invins-o, joi, cu scorul de 6-4, 6-4, pe japoneza Kurumi Nara, locul 82 WTA, in mansa secunda a competitiei, dupa o ora si 36 de minute de joc.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale US Open, unde o va intalni pe Sabine Lisicki

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale US Open, informeaza Mediafax. Halep a invins-o, cu scorul de 6-2, 6-3, pe Shelby Rogers din SUA, locul 154 WTA, dupa un meci de o ora.

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al US Open: Sportiva romanca a invins-o pe ucraineanca Katerina Bondarenko

Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, a invins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-4, pe ucraineanca Katerina Bondarenko, pozitia 104 WTA, sportiva venita din calificari, calificandu-se astfel in turul al.

Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat pentru Turneul Campioanelor, competitie ce va avea loc in Singapore, in perioada 25 octombrie - 1 noiembrie, informeaza Mediafax. Halep este a doua jucatoare.

Simona Halep joaca luni in optimile de finala ale US Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni in optimile de finala ale US Open pe sportiva germana Sabine Lisicki, locul 24 WTA si favorita 24, luni, nu inainte de ora 19.

LIVE Simona Halep cu Sabine Lisicki in optimi la US Open (luni dupa 19:30)

Simona Halep o intalneste pe Sabine Lisicki din Germania, luni dupa ora 19:30, in optimile de finala ale US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

US Open 2015: Irina Begu si Raluca Olaru, calificate in optimile probei de dublu

Perechea de tenis formata din romancele Irina Begu si Raluca Olaru s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale probei de dublu de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

GAME cu GAME Simona Halep in turul 3 la US Open

Simona Halep a evoluatin aceasta noapte in turul 3 la US Open contra americancei Shelby Rogers. Meciul a fost live text in aceasta pagina, game cu game, cu incepere de la ora 2:00.

LIVE Simona Halep in turul 3 la US Open (2:00)

Simona Halep evolueaza in aceasta noapte in turul 3 la US Open contra americancei Shelby Rogers. Meciul este live text in aceasta pagina, game cu game, cu incepere de la ora 2:00.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2842 seconds )