Libnet.ro
UNICEF

14:15

Simona Halep a spus adevarul despre cum a reluat colaborarea cu Darren Cahill

B1 B1,
Simona Halep a spus adevarul despre cum a reluat colaborarea cu Darren Cahill

Simona Halep a povestit acum despre cum s-a stabili reluarea acestui parteneriat. continuă pe B1

Simona Halep incepe asaltul final pentru ocuparea fotoliului de lider WTA la sfarsitul anului

Patru jucatoare, Ashleigh Barty, Karolina Pliskova, Simona Halep si Bianca Andreescu, se lupta pentru suprematia tenisului feminin la finalul lui 2019.

Simona Halep a debutat la turneul de la Wuhan! Ce a facut romanca in primul tur

Perechea formata din Simona Halep si Raluca Olaru s-a calificat, duminica, in optimile probei de dublu ale turneului de la Wuhan.

Simona Halep a aflat cine ii sunt adversarele de la Wuhan. Romanca si-ar putea face cadou aniversar calificarea in finala turneului din China

Organizata vineri, tragerea la sorti pentru turneul de la Wuhan ne arata cu cine se va duela Simona Halep 5 WTA) la competitia chineza.

Simona Halep: Principalul meu scop pentru anii urmatori este sa castig Australian Open

Simona Halep 6 WTA) a acordat un interviu inainte de debutul la turneul de la Wuhan, in care a spus ca principalul sau obiectiv pentru anii urmatori este sa cucereasca trofeul de la Australian Open.

Ion Tiriac o vede pe Simona Halep in varf de forma la Turneul Campioanelor

Inaintea primului meci pe care Simona Halep il va sustine la simplu in turneul de la Wuhan, Ion Tiriac a vorbit despre ce ar trebui sa schimbe fosta lidera mondiala in jocul ei si pe ce ar trebui sa puna aceasta mai mult accentul.

Simona Halep Barbora Strycova 6-3, 6-2. Meci perfect facut de Simona in turul 2 la Wuhan Open. VIDEO

Simona Halep Barbora Strycova se joaca in turul 2 la Wuhan Open, marti, 24 septembrie 2019, in jurul orei 7:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport. De asemenea, meciul poate fi urmarit online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate informatiile importante legate .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Barbora Strycova, in turul 2 la Wuhan Open

Simona Halep locul 6 WTA) joaca impotriva sportivei Barbora Strycova locul 34 WTA), marti, 24 septembrie 2019, in jurul orei 7:00, in turul 2 la Wuhan Open. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarita si online in format live stream. Simona Halep Barbora Strycova, in turul .

Simona Halep, aparitie de senzatie la gala de la Wuhan. Rochia rosie cu care le-a eclipsat pe celelalte jucatoare de tenis

Simona Halep va debuta, curand, la turneul de la Wuhan in proba de simplu. Pana atunci, insa, a facut senzatie cu rochia pe care a purtat-o la petrecerea jucatoarelor, gazduita de organizatori in debutul competitiei. Simona Halep spera la castigarea trofeului de la Wuhan, dupa esecul de la US Open, cand a fost eliminata dupa .

Simona Halep va juca si la dublu la Wuhan! Cu cine va face pereche si care sunt primele adversare

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei, Simona Halepa decis sa participe si in competitia pe perechi laWuhan Open, turneu care va incepe luni.

Simona Halep, debut dificil la Wuhan Open. Cu cine va juca romanca in turul 2

Simona Halep locul 6 WTA) si-a aflat posibila adversara din turul 2 de la Wuhan Open, turneu care ia startul duminica, 22 septembrie. Campioana de la Wimbledon va juca impotriva invingatoarei dintre Barbora Strycova locul 31 WTA) si Xiyu Wang locul 140 WTA). Simona e favorita numarul 4 la Wuhan. Simona Halep, duel cu Barbora .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )