Libnet.ro
UNICEF

11:30

Singurul actor roman condamnat la moarte. A fost unul dintre cei mai iubiti. Toata lumea radea la glumele lui

Playtech Playtech,
Singurul actor roman condamnat la moarte. A fost unul dintre cei mai iubiti. Toata lumea radea la glumele lui

Puiu Calinescu, surasul din spatele durerii. Actorul, simbolul comediei romanesti, a fost condamnat la moarte. Ai mai jos povestea si momentul cand pentru artist s-au tras cortinele. Puiu Calinescu, condamnat la moarte Posedat de talent, cu o viata amara, care l-a facut sa ia in deradere multe in jurul sau, lucru care i-a adus hazul . continuă pe Playtech

Scene violente in Craiova! Mai multi tineri s-au batut in plina strada, iar unul dintre ei a distrus tavanul dintr-un spital

Mai multi tineri din Craiova au fost condusi la sectia de politie pentru audieri, joi, dupa ce s-au batut in strada, iar unul dintre ei a distrus si un tavan de rigips la Spitalul Judetean de Urgenta din.

Printul Harry este in doliu, dupa ce unul dintre cei mai buni prieteni ai sai s-a sinucis. Cine era Jules Roberts

Printul Harry traieste clipe grele! Prietenul ducelui de Sussex, Jules Robert, s-a sinucis la doar 37 de ani. Conform mirror. uk. com, vestea ca acesta a decis sa plece de pe acest pamant este un adevarat soc pentru sotul lui Meghan Markle. Cei doi barbati au fost aproape de nedezlipit de cand s-au cunoscut si pana acum.

Roman condamnat la 9 ani de inchisoare pentru violenta sexuala in grup, retinut in Italia

Un cetatean roman, in varsta de 38 de ani, condamnat in anul 2013 pentru violenta sexuala in grup la noua ani de inchisoare a fost retinut de autoritatile italiene.

Roman condamnat pentru viol, prins in Italia dupa sase ani. Unde se ascundea barbatul pedepsit cu inchisoarea VIDEO

Un barbat din judetul Neamt, dat in urmarire internationala, a fost localizat si retinut de politisti in Italia, la sase ani de la condamnarea la inchisoare primita in Romania. Capturarea sa a fost realizata cu sprijinul unui politist roman.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )