Libnet.ro
UNICEF

16:30

Sinteza zilei: Altarul de candele si flori de la Club Colectiv, filmat cu drona

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Altarul de candele si flori de la Club Colectiv, filmat cu drona

Mihai Gadea a prezentat, marti seara, la Sinteza zilei, imagini filmate cu drona deasupra locului tragediei, unde 32 de tineri au murit si au fost raniti alti 200. Peste 130 de oameni raniti in incendiul de. continuă pe Antena3

FOTO Adolescenta din Barlad care a reusit sa scoata din casa zeci de tineri solidari cu victimele din Club Colectiv. Flori si lumanari aprinse in Piata Civica

Pe platoul din Piata Civica Barlad s-au adunat, duminica, zeci de tineri care au aprins lumanari in memoria celor disparuti in mod tragic in Club Colectiv Bucuresti.

Incendiu la club Colectiv. Psiholog, despre efectele traumei colective: Nu exista legaturi intre muzica rock, Halloween si tragedia de la Colectiv

Psihologul Iuliana F369;las considera ca intreg curentul de opinie conform caruia tragedia de la Club Colectiv din Bucuresti s-a intamplat din cauza muzicii rock, a Halloween-ului, a numarului 666, a titlului piesei sau a numelui trupei este fals, ba chiar poate sa manipuleze un grup mare de oameni, intr-un context in care gradul de emotie este unul ridicat.

Klaus Iohannis i-a decorat pe Claudiu Petre si lui Adrian Rugina, doi dintre eroii incendiului din Club Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis, i-a decorat post-mortem cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler pe Claudiu Petre si Adrian Rugina. Ei sunt doi dintre eroii de vineri noapte, cand si-au riscat viata pentru a salva alti tineri arsi in incendiul din Club Colectiv. Dupa ce au scos victimele din club, ei insisi au murit.

Cultura intolerantei: internetul, asaltat de cei care cred ca victimele tragediei din Club Colectiv au murit pentru ca celebrau sarbatoarea pagana Halloween. Sarbatoreau moartea si focul iadului si au primit sansa sa o faca in direct - postare a unui int

Sute de utilizatori Facebook, comentatori pe site-urile de stiri sau blogeri ultra-ortodocsi au impinzit in ultimele ore internetul cu postari in care sustin ca tragedia din Club Colectiv de vineri seara a fost cauzata de faptul ca tinerii din club celebrau Halloween-ul alaturi de o trupa rock.

Miting de solidaritate cu victimele din club Colectiv, in Ploiesti

Peste 1. 000 de tineri s-au adunat marti seara in centrul Ploiestiului pentru un miting de solidaritate cu victimele incendiului din club Colectiv. Acestia au afisat mesaje cu Romania, deschide ochii! si Vrem spitale, nu catedrale!.

Politistii doneaza sange pentru victimele incendiul din Club Colectiv

200 de politisti din judetul Dolj vor dona astazi sange pentru victimele incendiului din Club Colectiv. in urma tragediei au murit 32 de persoane, iar peste 140 sunt internate in mai multe spitale din capitala.

Irina, fata ranita in incendiul din club Colectiv, are arsuri pe 30% din suprafata corpului. Ea se afla tot in stare critica

Pentru familia Popa din Calarasi, oameni respectabili, cu credinta in Dumnezeu, de vineri seara, de la tragedia din club Colectiv din Bucuresti, rugaciunile nu mai contenesc. Doar speranta ca fiica lor va invinge moartea le mai da putere sa reziste.

Ajutati victimele incendiului din club Colectiv! Cine si in ce conditii poate dona sange

Oamenii de bine din Calarasi care doresc sa sprijine victimele incendiului din club Colectiv din Capitala sunt asteptati sa doneze sange. Directia de Sanatate Publica face un apel de solidaritate pentru suprevietuitorii cumplitului incendiu de vineri seara.

FOTO Mars de solidaritate dedicat victimelor incendiului din Club Colectiv: Este inadmisibil ce s-a intamplat. Nimeni nu ar fi trebuit sa moara

Craiovenii au iesit in strada in semn de solidaritate in memoria victimelor incendiului din Club Colectiv Peste 100 de oameni au pornit in aceasta seara intr-un mars al solidaritatii din Piata Mihai Viteazul pana in centrul Vechi al Craiovei. Oamenii au venit la mars, dand curs apelului de participare la acest eveniment comemorativ, lansat pe Facebook.

Incendiu in Club Colectiv. Una dintre victimele noptii de groaza a fost identificata de mama la morga, dupa cercei

Monica Tanasoiu era manager de publicitate la o firma din Bucuresti si a murit in tragedia de la Club Colectiv din Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )