Libnet.ro
UNICEF

15:45

Sinteza zilei. Basescu a retrocedat si mortilor

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Basescu a retrocedat si mortilor

O noua retrocedare dubioasa, realizata in mandatul fostului primar al Capitalei Traian Basescu, pune pe tapet modul de operare al mafiei imobiliare. intr-o ancheta jurnalistica fara precedent despre mafia. continuă pe Antena3

Basescu primeste o mega lovitura, in aceasta seara, la Sinteza Zilei

Noi dezvaluiri explozive despre mafia imobiliara coordonata de la varful statului si al Justitiei, diseara la Sinteza zilei. Ce credeti ca a facut Primarul Basescu Traian dupa ce a retrocedat 66 de case.

Havasi Balazs, la Sinteza zilei: Pianul este viata mea

Havasi Balazs, cel mai rapid pianist din lume, a fost invitatul special al lui Mihai Gadea, marti seara, la Sinteza Zilei. Pianul este viata mea. ) Prin muzica mea pot sa fac lumea un loc mai bun, a afirmat.

Sinteza Zilei: Raportul Curtii de Conturi care arata cum se faceau retrocedari pe considerente politice sau de oportunitate la ANRP

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, un raport al Curtii de Conturi, din 2013, care arata cum s-au facut retrocedari la ANRP pe considerente politice sau de oportunitate,.

Sinteza zilei. Noi stenograme din Dosarul ALRO

Noi stenograme din Dosarul ALRO au fost prezentate, luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Ancheta in cazul ALRO a fost deschisa in 2007, pentru subminarea economiei nationale. in stenograme, apare Traian.

Sinteza zilei: Graficele care arata adevarul despre telespectatorii Antena 3

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, dovada care arata ca telespectatorii Antena 3 sunt preponderet cu studii superioare si fac parte din categoria AB, adica sunt influenti.

Sinteza zilei. Ce a facut primarul Traian Basescu dupa ce a retrocedat 66 de case intr-o singura zi, prin FALS? A mai retrocedat inca 63

Ce a facut Traian Basescu, atunci cand era primar, dupa ce a retrocedat 66 de case intr-o singura zi? A mai retrocedat inca 63 de locuinte, intr-o alta zi. Dezvaluirea a fost facuta luni, la emisiunea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )