Libnet.ro
UNICEF

06:00

Sinteza zilei. Noi stenograme din Dosarul ALRO

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Noi stenograme din Dosarul ALRO

Noi stenograme din Dosarul ALRO au fost prezentate, luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Ancheta in cazul ALRO a fost deschisa in 2007, pentru subminarea economiei nationale. in stenograme, apare Traian. continuă pe Antena3

Basescu primeste o mega lovitura, in aceasta seara, la Sinteza Zilei

Noi dezvaluiri explozive despre mafia imobiliara coordonata de la varful statului si al Justitiei, diseara la Sinteza zilei. Ce credeti ca a facut Primarul Basescu Traian dupa ce a retrocedat 66 de case.

Sinteza Zilei: Raportul Curtii de Conturi care arata cum se faceau retrocedari pe considerente politice sau de oportunitate la ANRP

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, un raport al Curtii de Conturi, din 2013, care arata cum s-au facut retrocedari la ANRP pe considerente politice sau de oportunitate,.

Sinteza zilei: Graficele care arata adevarul despre telespectatorii Antena 3

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, dovada care arata ca telespectatorii Antena 3 sunt preponderet cu studii superioare si fac parte din categoria AB, adica sunt influenti.

Alti doi inculpati din dosarul lui Bica au fost arestati. Dragos Bogdan si Lacramioara Alexandru, dusi in arest

Alti doi inculpati din dosarul lui Bica, arestati. Dragos Bogdan si Lacramioara Alexandru au fost dusi in arestDragos Bogdan si Lacramioara Alexandru au fost adusi, sambata dimineata, in arest.

Caracatita din dosarul lui Bica. DNA va cere Camerei Deputatilor aviz pentru arestarea lui Florin Teodorescu

Directia Nationala Anticoruptie DNA) va cere Camerei Deputatilor aviz pentru arestarea preventiva a deputatului PDL Florin Catalin Teodorescu, cercetat in dosarul fostei sefe a DIICOT, Alina Bica, privind o.

Noi imagini din vacanta lui Victor Ponta in Dubai, prezentate de Romania Tv

Postul de televiziune Romania Tv a anuntat, duminica seara, ca premierul Victor Ponta s-a aflat in ultimele zile in Emiratele Arabe Unite. Premierul a urmarit ultima cursa a sezonului 2014 din Formula 1, care a avut loc, duminica, la Abu Dhabi. Victor Ponta s-a fotografia cu o romanca maritata cu un arab, dar si cu o alta fata din Romania care lucreaza la un restaurant, la care premierul a luat masa. Primul ministru al Romaniei se afla in concediu, lucru anuntat cu mult imp inainte de alegerile prezidentiale, a anuntat postul tv patronat de Sebastian Ghita. Romania Tv nu a pomenit insa despre faptul ca Sebastian Ghita, deputat PSD si om de afaceri, este impreuna cu Victor Ponta in vacanta si nici nu a prezentat imagini cu cei doi.

Biden: Rusia, in prag de noi sanctiuni din cauza agresiunii inacceptabile asupra Ucrainei

Rusia ar putea sa se confrunte cu noi sanctiuni in contextul unei agresiuni calificate drept inacceptabile in estul Ucrainei, avertizeaza vicepresedintele Statelor Unite, relateaza AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )