Libnet.ro
UNICEF

13:00

Sinteza zilei: Operatiunea Taurul din noaptea alegerilor din 2009

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Operatiunea Taurul din noaptea alegerilor din 2009

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, un articol publicat de cotidianul. ro, care aminteste de operatiunea TAURUL, din ziua alegerilor din decembrie 2009, despre care s-a scris. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Dezvaluiri uluitoare despre noaptea generalilor. Sebastian Ghita, omul-cheie din noaptea alegerilor din 2009

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, noi dezvaluiri despre noaptea generalilor, facand referire la noaptea alegerilor prezidentiale din 2009. Jurnalistul Dan Andronic a dezvaluit,.

Sinteza zilei: Mugur Ciuvica, dezvaluiri uluitoare despre ce a facut Kovesi in noaptea alegerilor din 2009

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, noi dezvaluiri despre noaptea generalilor, facand referire la noaptea alegerilor prezidentiale din 2009. Este adus in discutie faptul ca.

Sinteza zilei: Motivul pentru care generalii din servicii au ales casa lui Gabriel Oprea, in noaptea alegerilor din 2009

Mihai Gadea a dezvaluit, la Sinteaza zilei, de la Antena 3, motivul pentru care generalii din serviciile secrete au preferat casa lui Gabriel Oprea drept loc de intalnire in noaptea alegerilor pr.

Traian Basescu: Cred ca Laura Codruta Kovesi a vorbit la telefon cu Mircea Geoana in noaptea alegerilor din 2009 (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miarceuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca banuieste ca in noaptea alegerilor prezidentiale din 2009, Laura Codruta Kovesi,.

Sinteza zilei: Andronic face noi dezvaluiri despre triunghiul Ponta-SRI-Ghita

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, cele mai recente dezvaluiri facute de Dan Andronic, omul care a vorbit despre celula de criza care a lucrat la realegerea lui Traian Basescu, in.

Sinteza zilei: Sondaj de opinie cu cifre spectaculoase. Ce cred romanii despre statul de drept si gratiere

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, datele surprinzatoare ale unui sondaj de opinie condus in Bucuresti de Departamentul de Sociologie al SNSPA, sub indrumarea.

Sinteza zilei: A luptat 15 ani cu justitia din Romania pentru propria libertate si a castigat. Povestea barbatului care a fost achitat dupa ani de puscarie!

Mihai Gadea l-a avut invitat in emisiune la Sinteza zilei, de la Antena 3, pe Petrica Manolachi, un tanar de 37 de ani din Iasi care a stat pe nedrept in inchisoare timp de trei ani si.

Drama unei femei a inceput inca din noaptea nuntii. La ce agresiuni a fost supusa de sotul ei

O tanara din Marea Britanie a avut parte de o drama inca din noaptea nuntii. Atunci, barbatul cu care urma sa traiasca a consumat prea mult alcool si ar fi obligat-o pe femeie sa plece de la.

Tolo.ro: Ancheta DNA nu a oprit Comisia Ridzi, ancheta Parchetului General nu poate opri Comisia noaptea alegerilor. Ce va face Kovesi?

Catalin Tolontan scrie intr-un articol postat pe Tolo. ro, ca ancheta Parchetului General privind algerile prezidentiale din 2009 nu o poate opri pe cea a comisiei parlamentare si da in acest sens ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )