Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sinteza zilei: Sondaj de opinie cu cifre spectaculoase. Ce cred romanii despre statul de drept si gratiere

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Sondaj de opinie cu cifre spectaculoase. Ce cred romanii despre statul de drept si gratiere

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, datele surprinzatoare ale unui sondaj de opinie condus in Bucuresti de Departamentul de Sociologie al SNSPA, sub indrumarea. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Operatiunea Taurul din noaptea alegerilor din 2009

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, un articol publicat de cotidianul. ro, care aminteste de operatiunea TAURUL, din ziua alegerilor din decembrie 2009, despre care s-a scris.

Sinteza zilei: Andronic face noi dezvaluiri despre triunghiul Ponta-SRI-Ghita

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, cele mai recente dezvaluiri facute de Dan Andronic, omul care a vorbit despre celula de criza care a lucrat la realegerea lui Traian Basescu, in.

Sinteza zilei: Mugur Ciuvica, dezvaluiri uluitoare despre ce a facut Kovesi in noaptea alegerilor din 2009

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, noi dezvaluiri despre noaptea generalilor, facand referire la noaptea alegerilor prezidentiale din 2009. Este adus in discutie faptul ca.

Sinteza zilei: Dezvaluiri uluitoare despre noaptea generalilor. Sebastian Ghita, omul-cheie din noaptea alegerilor din 2009

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, noi dezvaluiri despre noaptea generalilor, facand referire la noaptea alegerilor prezidentiale din 2009. Jurnalistul Dan Andronic a dezvaluit,.

Sinteza zilei: A luptat 15 ani cu justitia din Romania pentru propria libertate si a castigat. Povestea barbatului care a fost achitat dupa ani de puscarie!

Mihai Gadea l-a avut invitat in emisiune la Sinteza zilei, de la Antena 3, pe Petrica Manolachi, un tanar de 37 de ani din Iasi care a stat pe nedrept in inchisoare timp de trei ani si.

Sinteza zilei: Motivul pentru care generalii din servicii au ales casa lui Gabriel Oprea, in noaptea alegerilor din 2009

Mihai Gadea a dezvaluit, la Sinteaza zilei, de la Antena 3, motivul pentru care generalii din serviciile secrete au preferat casa lui Gabriel Oprea drept loc de intalnire in noaptea alegerilor pr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )