Libnet.ro
UNICEF

14:00

Sinteza zilei: Traian Basescu a confirmat ca este SUSPECT in dosarul de santaj

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Traian Basescu a confirmat ca este SUSPECT in dosarul de santaj

Traian Basescu a confirmat ca are calitatea de suspect in dosarul de santaj pe care i l-a deschis senatoarea PSD, Gabriela Vranceanu Firea, si sunt indicii ca miercuri va fi pus sub acuzare pentru santaj si. continuă pe Antena3

Traian Basescu, citat de procurori pentru a fi audiat in dosarul de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, a declarat avocatul parlamentarului, Lucian Bolcas.

Traian Basescu, pus sub acuzare in dosarul de santaj

Fostul sef de stat, Traian Basescu, a fost pus sub acuzare de Parchetul General in dosarul de santaj care o priveste pe senatoarea PSD Gabriela Firea, informeaza Televiziunea Romana.

Traian Basescu: Sunt suspect pentru ca am deranjat-o pe Firea. O rog sa isi aduca aminte ca a transferat bani de la Crescent unei firme din trustul lui Voiculescu (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca este cercetat in calitate de suspect in dosarul acuzatiilor facute la adresa Gabrielei Firea. Am primit o scrisoare prin care aflu ca sunt suspect.

VIDEO Traian Basescu: Am calitatea de suspect in dosarul Gabriela Firea, la fel ca procurorul general Nitu, suspectat ca a impuscat oameni la Revolutie / Oreste e bolnavior, mai e si raspopitul de la Antena 3

Traian Basescu a declarat luni ca are calitatea de suspect in dosarul de santaj care o priveste pe senatoarea PSD Gabriela Firea, la fel ca si procurorul general Tiberiu Nitu, suspectat ca a impuscat oameni la Revolutie.

Darius Valcov, la Sinteza zilei: Este vorba de un denunt. imi voi apara onoarea si corectitudinea

Ministrul demisionar de la Finante, Darius Valcov, a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, despre modul in care a aflat ca este suspect intr-un dosar in care este acuzat de trafic de.

Traian Basescu, citat de procurorii Inaltei Curti pentru a fi audiat in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, a declarat, pentru Mediafax, avocatul parlamentarului, Lucian Bolcas. Bolcas a precizat ca Traian Basescu a fost citat de procurori pentru a da explicatii in acest dosar si ar urma sa se prezinte la audieri in cursul zilei de miercuri.

Traian Basescu: Sunt suspect pentru ca am deranjat-o pe Firea

30: Fostul presedinte a declarat ca se va prezenta la Parchet, dupa ce aflat ca este suspect in dosar de santaj intentat de senatoarea PSD Gabriela Firea.

Sinteza Zilei. Imagini de la intalnirile celor care luau spaga in dosarul Microsoft

Mai multe fotografii de la intalnirile celor care luau spaga in dosarul Microsoft au fost prezentate in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei. in imaginile realizate in fata hotelului lui Dorin.

Traian Basescu, citat de procurorii inaltei Curti pentru a fi audiat in dosarul de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, potrivit avocatului parlamentarului, Lucian Bolcas, citat de sursele din presa.

Avocat: Traian Basescu va fi audiat in dosarul in care Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, a declarat avocatul parlamentarului, Lucian Bolcas.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )