Libnet.ro
UNICEF

15:00

Sistemul informatic ROCRIS a picat. Cetatenii care vor cazierul judiciar sunt nevoiti sa astepte remedierea defectiunii

Adevărul Adevărul,
Sistemul informatic ROCRIS a picat. Cetatenii care vor cazierul judiciar sunt nevoiti sa astepte remedierea defectiunii

Cetatenii care vor sa obtina luni, 1 octombrie 2018, cazierul judiciar la unul din centrele din judetul Olt vor putea depune cererile, dar nu vor pleca si cu documentul solicitat. continuă pe Adevărul

Politia nu mai poate elibera certificate de cazier judiciar. Sistemul informatic a picat din cauza unei fluctuatii de tensiune

Printr-un comunicat de presa, IGPR anunta ca ROCRIS, sistemul informatic de eliberare a cazierului judiciar a cazut din cauza unei fluctuatii de tensiune.

Avarie la sistemul informatic al Politiei Romane. Eliberarea cazierelor judiciare a fost suspendata la Galati

Potrivit Biroului de Presa al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Galati, sistemul informatic ROCRIS a fost afectat de o serie de fluctuatii de tensiune care a dus la oprirea serverelor pe care sunt stocate datele.

Defectiune la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman. in intreaga tara nu se elibereaza cazierul

O avarie s-a produs, luni, la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman ROCRIS, motiv pentru care cazierul judiciar nu se poate elibera. in acest moment se lucreaza pentru remedierea.

Defectiunea la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman a fost remediata

O avarie s-a produs, luni, la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman ROCRIS, motiv pentru care cazierul judiciar nu se poate elibera. in acest moment se lucreaza pentru remedierea.

Avarie la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar

O avarie s-a produs, astazi, la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman - ROCRIS, motiv pentru care cazierul judiciar nu se poate elibera. in acest moment se lucreaza pentru remedierea defectiunii.

Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman, blocat din cauza unei avarii

Politia Romana a anuntat luni dimineata ca Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman ROCRIS a suferit o avarie, in prezent fiind nefunctional.

Romanii nu pot obtine certificatul de cazier judiciar: Sistemul informatic a cedat din cauza unei avarii

Sistemul informatic prin care se elibereaza certificarele de cazier judiciar nu functioneaza, luni dimineata, din cauza unei avarii, potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane. Defectiunea s-a.

Sistemul informatic prin care se elibereaza certificatele de cazier judiciar a inceput sa functioneze dupa mai multe ore de blocaj

UPDATE: Politia Romana transmite ca sistemul informatic cu ajutorul caruia se elibereaza certificatele de cazier judiciar a inceput sa functioneze. Pana la acest moment, colegii nostri au.

O decizie asteptata de 2 ani: Arbitrul telecom propune tarifele maxime de acces la reteaua Netcity, tarife mai mici dect cele actuale si care vor fi obligatorii

Arbitrul telecom ANCOM) a lansat luni in consultare publica tarifele maxime de acces la reteaua subterana de fibra optica Netcity din Bucuresti, tarife care vor fi obligatorii de implementat de catre operatorul acestei retele. Tarifele propuse de ANCOM sunt semnificativ mai mici decat tarifele actuale percepute de NetCity Telecom. Spre exemplu, autoritatea propune un tarif de 75,97 euro/km/luna pentru serviciul de inchieiere tubete Tubecity Transport, fata de un tarif care variaza acum intre 85 si 120 euro/km/luna, in functie de gradul de utilizare. Furnizorii de internet au acuzat recent ca dispar tot mai multe retele de cartier in Bucuresti din cauza tarifelor abuzive de acces la reteua Netcity si a lipsei de interventie a ANCOM.

Reduceri importante la conferinta Rebels and Rulers pentru antreprenorii care vor participa la Fast Forward Business Summit

Participantii la conferinta Fast Forward Business Summit , organizata in 4 octombrie de Wall-Street. ro si start-up. ro, vor putea beneficia, pe langa expertiza si sfaturile celor 15 speakeri cu ani buni de experienta in investitii si antreprenoriat, si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )