Libnet.ro
UNICEF

00:07

Soferii din R. Moldova care nu acorda prioritate pietonilor si biciclistilor risca amenzi de patru ori mai mari

Adevărul Adevărul,
Soferii din R. Moldova care nu acorda prioritate pietonilor si biciclistilor risca amenzi de patru ori mai mari

Soferii care nu vor acorda prioritate pietonilor si biciclistilor care traverseaza strada regulamentar risca amenzi de patru ori mai mari decat cele aplicate in prezent. La prima abatere, va fi aplicata o amenda cuprinsa intre 12 si 24 de unitati conventionale si trei puncte de penalizare. continuă pe Adevărul

Criminalul din Brasov, care si-a ucis familia, a incercat sa se sinucida in arest

Florin Buliga, barbatul din Brasov care a marturisit ca si-a ucis, la sfarsitul lui martie, sotia si cei doi copii, a incercat sa se sinucida in arestul politiei, sustin surse apropiate.

Subventii pentru companiile din Moldova care vor angaja someri din grupurile vulnerabile

Patronii care vor angaja someri din grupurile vulnerabile, inclusiv persoane cu dizabilitati, ar putea primi subventii din partea statului pentru compensarea partiala a salariului acestora. Prevederile se contin intr-un proiect de lege cu privire la promovarea ocuparii fortei de munca, votat in prima lectura in sedinta de joi Parlamentului, transmite IPN.

Spitalele din tara care au intrat in greva

Mii de sindicalisti din Sanatate protesteaza, astazi, in spitalele din intreaga tara intrerupand lucrul, nemultumiti de scaderea veniturilor, odata cu plafonarea sporurilor, informraza News. ro. Oamenii au iesit in curtea unitatilor, iar protestul este prgramat pana la ora 11.

Ce surpriza! Cine este soferul din Capitala care a luat un pieton pe capota

Profesorul de religie de la Colegiul Economic Viilor care a luat pe capota un adolescent chiar pe o trecere de pietoni se intoarce azi la ore. Barbatul este cercetat de politie pentru tentativa de omor, dar nu a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )