Libnet.ro
UNICEF

14:30

Somerul din Beius care a candidat independent si nu a promis nimica ajuns consilier local. A avut 10 afise electorale in care a pozat in trening

Adevărul Adevărul,
Somerul din Beius care a candidat independent si nu a promis nimica ajuns consilier local. A avut 10 afise electorale in care a pozat in trening

Cu 10 afise electorale in care a pozat in trening si fara sa faca nicio promisiune electorala, bihoreanul Alexandru Degau a pierdut alegerile pentru functia de primar, insa va fi consilier local in Beius, cel mai mare municipiu din Bihor, dupa Oradea. continuă pe Adevărul

Primarul din Romania care a scapat de moarte. Ce mesaj dureros i-au transmis medicii

Un primar din Romania a fost diagnosticat cu cancer dar a scapat miraculos din ghearele mortii, iar acum este din nou candidat la primarie. Toti medicii i-au spus ca nu mai are scapare. Primarul din Romania care a scapat de moarte Mircea Minea, primar in localitatea Chiajna, a fost diagnosticat cu un an in urma .

Singapore: Prima tara din lume care introduce verificarea faciala in sistemul oficial

Singapore este prima tara din lume care foloseste verificarea faciala in sistemul national de evidenta a populatiei, pentru a oferi acces atat la serviciile private, cat si la cele guvernamentale, potrivit BB.

Ingredientele din bucatarie care iti curata ficatul de grasimi. Asta trebuie sa consume romanii, zilnic

Care sunt ingredientele din bucatarie care iti curata ficatul de grasimi si ce trebuie sa consume zilnic romanii, afli din articolul urmator. De precizat este ca amestecul de bicarbonat de sodiu cu lamaie este considerat un leac universal. Ingredientele din bucatarie care iti curata ficatul de grasimi Un pahar cu apa in care adaugam putin .

Alexandru Degau, candidat independent la alegerile locale, a ajuns consilier local in Beius

Alexandru Degau nu a castigat alegerile pentru functia de primar, dar a ajuns consilier local in Beius. Acesta a avut doar 10 afise si nu a facut promisiuni electerole. Acestaa adunat 248 de.

Primarul din Bihor care a candidat de unul singur. Este in functie de trei decenii, iar oamenii nu vor altul

Primarul comunei bihorene Simian,Balazsi Iosif, si-a adjudecat alegerile inca inainte de numararea voturilor. Este singurul candidat din Bihor care a intrat in alegeri fara adversar pentru ca la toate scrutinurile precedente si-a invins contracandidatii la o foarte mare distanta.

Zona din Romania care a fost laudata de Euronews. Jurnalistii straini sunt impresionati de ce au gasit acolo

Frumusetile Romaniei au fost, deseori, promovate in mass-media internationala, iar recent a venit randul postului Euronews sa ne laude si sa prezinte cateva dintre atractiile care merita sa fie cunoscute la nivel mondial. Mai exact, jurnalistii straini au descoperit Maramuresul, regiune pentru care au doar cuvinte de lauda.

Primarul din Romania care a castigat cu 95% din voturi: V-am ciuruit

La alegerile din 27 septembrie, primarul localitatii Ghioroc din judetul Arad a reusit o performanta greu de egalat. Corneliu Popi Morodan a luat 95% din sufragiile localnicilor, adjudecandu-si confortabil inca un mandat de patru ani sub stindard liberal.

Romanii din Ungaria care vin sa voteze la alegerile locale, exceptati de intrarea in carantina la intoarcerea in tara

Potrivit unui anunt al lui Tamas Menczer, secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe si Comertului Exterior din Ungaria, cetatenii romani care au permis de sedere permanenta in Ungaria si vin sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )