Libnet.ro
UNICEF

07:15

Sondaj: Aproape jumatate dintre angajatii cu copii nu vor ca acestia sa invete online

Adevărul Adevărul,
Sondaj: Aproape jumatate dintre angajatii cu copii nu vor ca acestia sa invete online

Peste 45% dintre angajatii care au copii isi doresc ca noul an scolar sa se desfasoare normal, in ciuda contextului epidemiologic actual, iar elevii sa inceapa cursurile direct din bancile scolii, arata un sondaj efectuat de platforma de recrutare online BestJobs. continuă pe Adevărul

Angajatii romani care au copii vor ca anul scolar sa se desfasoare normal, cu ore doar in salile de clasa

Peste 45% dintre angajatii care au copii isi doresc ca noul an scolar sa se desfasoare normal, in ciuda contextului epidemiologic actual, iar elevii sa inceapa cursurile direct din bancile scolii, arata un sondaj efectuat de platforma de recrutare online BestJobs. Alti 29% prefera un sistem de invatamant hibrid, care sa imbine orele in sala de clasa cu cele online, de acasa, si numai 25% cred ca scoala ar trebui sa se desfasoare deocamdata exclusiv online, pentru siguranta elevilor si a familiilor acestora.

Ronaldinho a scapat din arest! Ce le-a spus judecatorilor pentru a-l elibera dupa aproape jumatate de an

S-a incheiat calvarul lui Ronaldinho! Dupa mai bine de cinci luni petrecute in detentie in Paraguay, fostul star al Barcelonei a fost eliberat de autoritati. Brazilianul, care era acuzat ca si-a falsificat pasaportul, a fost in prima faza in inchisoare, iar apoi trimis in arest la domiciliu. in cele din urma a reusit sa ii .

Aproximativ jumatate dintre scolile din Capitala au montat sau sunt in curs de dotare cu panouri de plastic

Pregatirile pentru noul an scolar in contextul pandemieid e coronavirus sunt in toi. Una dintre masurile speciale la care autoritatile au apelat pentru a tine la distanta infectarile cu noul coronavirus este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )