Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sondaj Cresterea salariului minim brut garantat pe economie: Ministerul Economiei testeaza reactia antreprenorilor cu privire la aceasta masura fiscala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sondaj Cresterea salariului minim brut garantat pe economie: Ministerul Economiei testeaza reactia antreprenorilor cu privire la aceasta masura fiscala

Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri a lansat un sondaj pentru a se consulta cu mediul de business cu privire la cresterea salariului minim. Astfel, sondajul denumit Cresterea salariului minim brut garantat pe. continuă pe Wall-Street Ro

Ministerul Economiei lanseaza un sondaj privind cresterea salariului minim brut garantat pe economie

Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri intra intr-un dialog direct cu actorii economici, dupa consultarile cu organizatiile reprezentative ale mediului de business si ale IMM-urilor, lansand sondajul cu tema Cresterea salariului minim brut garantat pe economie, potrivit unui comunicat de presa.

Ministerul Economiei a lansat un sondaj online pe tema cresterii salariului minim

Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri a lansat, public, un sondaj online cu tema Cresterea salariului minim brut garantat pe economie. Agentii economici sunt invitati sa raspunda la opt intrebari. Vezi in text sondajul. Poti raspunde inclusiv de pe HotNews. ro.

Reprezentantii CCIFER si AHK recomanda o crestere progresiva a salariului minim

In contextul consultarilor organizate de Ministerul Economiei, Camera de Comert si Industrie in Romania CCIFER) si Camera de Comert Romano-Germana AHK) si-au exprimat ingrijorarea privind consecintele pe care cresterea salariului minim le-ar avea asupra competitivitatii economiei romanesti in absenta unor studii aprofundate de impact, informeaza un comunicat remis redactiei.

Vot deschis: cresterea sau inghetarea salariului minim pe economie va fi analizata printr-un sondaj

Ministerul Economiei a lansat un sondaj online in cadrul caruia persoanele interesate sunt invitate sa-si exprime opiniile legate de evolutia salariului minim pe economie.

Ministerul analizeaza cele doua propuneri de majorare a salariului minim pe economie

Comisia de Dialog Social a Ministerului Muncii analizeaza cele doua propuneri convenite de partenerii sociali in privinta majorarii salariului minim pe economie la 1. 200 de lei, iar decizia finala va fi luata, in sedinta de guvern, pana la finalul anului, a declarat astazi Ministrul Muncii, Ana Costea, intr-o conferinta de presa, potrivit unor surse din presa.

Ministrul Muncii: Trebuie sa analizam majorarea salariului minim ca sa nu facem mai mult rau

Guvernul va lua o decizie privind salariul minim pana in 31 decembrie, insa o eventuala majorare trebuie analizata atent pentru a nu face mai mult rau decat bine, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ana Costea, citat de Mediafax.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )