Libnet.ro
UNICEF

01:05

SONDAJ Romanii sunt cei mai eurooptimisti din UE: 6 din 10 se considera cetateni europeni si apreciaza valorile comunitare

Adevărul Adevărul,
SONDAJ Romanii sunt cei mai eurooptimisti din UE: 6 din 10 se considera cetateni europeni si apreciaza valorile comunitare

Atasamentul fata de UE al romanilor este cel mai ridicat din tarile membre, arata datele ultimului Eurobarometru, prezentate luni de Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti. Potrivit sondajului, 58% dintre romani se declara atasati de Uniunea Europeana, procent ce ne situeaza peste media europeana de 45%, alaturi de tari precum Franta 51%), Germania 49%) si Polonia 59%). continuă pe Adevărul

Sociolog: Nu tot ce vedem la televizor este spectacol de televiziune. Exista o legatura intre increderea romanilor in Justitie si increderea in UE

Potrivit unui Eurobarometru prezentat de Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti, romanii sunt cei mai optimisti europeni in ceea ce priveste viitorul Uniunii Europene. Media la nivelul blocului comunitar este.

INFOGRAFIC Topul judetelor din Romania cu cei mai multi pensionari. Care sunt riscurile economice ale unei populatii tot mai imbatranite

Vineri dimineata, Statistica a transmis numarul pensionarilor si pensia medie lunara pe care o incaseaza acestia, datele privind ultimul trimestru din 2014. Pe scurt, avem circa 5,34 milioane de pensionari, in scadere cu 47. 000 de persoane fata de acelasi trimestru al anului precedent. Pensia medie lunara a fost in trimestrul IV 2014 de 847 lei, mai mare cu 4,4% fata de acelasi trimestru al anului precedent si egala cu cea din trimestrul III 2014. Capitala numara cei mai multi pensionari, urmata de judetele Prahova, Dolj si Cluj. La polul opus se afla Covasna si Tulcea, cu cei mai putini pensionari. Diferente mari regasim si la pensia minima calculata pe judet, ecartul dintre valoarea minima si cea maxima depasind 350 de lei 678 lei in judetul Giurgiu fata de 1068 lei in Municipiul Bucuresti). Cum sunt insa distribuiti pensionarii si care sunt riscurile economice ale unei populatii tot mai imbatranite, vedeti mai jos.

Victor Ponta, despre demisia lui Darius Valcov: A fost unul din cei mai competenti ministri. E o pierdere pentru guvern. Am trei propuneri pentru Finante

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca demisia lui Darius Valcov reprezinta o pierdere pentru guvern. Cu siguranta a Valcov a fost unul din cei mai.

Victor Ponta, despre demisia lui Darius Valcov: A fost unul din cei mai performanti ministri. E o pierdere pentru guvern. Am trei propuneri pentru Finante (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca demisia lui Darius Valcov reprezinta o pierdere pentru guvern. Cu siguranta a Valcov a fost unul din cei mai.

Victor Ponta, despre demisia lui Darius Valcov: A fost unul din cei mai performanti ministri. E o pierdere pentru Guvern. Am trei propuneri pentru Finante (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca demisia lui Darius Valcov reprezinta o pierdere pentru Guvern. Cu siguranta a Valcov a fost unul din cei mai.

Trendsetteri de mici! Top 11 cei mai stylish copii de pe Instagram!

Poate parea greu de crezut, insa poti deveni trendestter chiar daca abia ai implinit. 3 anisori! O demonstreaza din plin acesti copii care afiseaza, pe Instagram, cele mai cool tinute! .

TOP: Cei mai mari exportatori de arme din lume. China devanseaza Germania si urca pe locul trei

China a devansat Germania in topul celor mai mari exportatori de arme din lume, in timp ce Statele Unite raman pe primul loc. Volumul comertului international cu arme conventionale a crescut cu 16% in ultimii cinci ani, potrivit unui studiu publicat.

GALERIE FOTO. Top 10 tendinte de primavara 2015, inspirate de la cei mai celebri creatori de moda

Primavara aceasta se poarta imprimeurile florale sau abstracte, tinutele lejere, rochiile vaporose si semitransparente, franjurile si denimul, conform Vogue. com. Urmariti clasamentul tendintelor care au avut cel mai mare impact pe pasarelele din New York, Londra, Paris si Milano, la prezentarile colectiilor de primavara/vara 2015 ale caselor celebre de moda, intre care Chanel, Valentino, Giambattista Valli, Dolce Gabbana si Gucci.

Mircea Badea, despre participarea la Global Media Summit: Eram de departe cei mai exotici de acolo!

Mihai Gadea, impreuna cu echipa participanta la Global Media Summit la Londra, au primit o scrisoare in care li se multumeste pentru faptul ca au adus din nou stirile in prim plan, afirmand ca sectiune.

Prosport: Directorul-patron de F1, Cojocar: La Caterham, totul a fost facut pentru Forza Rossa. Sunt 50 de milioane - trimisi din Romania intr-un cont elvetian. Kolles mi-a zis ca Ponta, Bazac, Banicioiu si altii sunt implicati

Luni de zile, personajele din investigatia Forza Rossa au negat orice legatura intre echipa lui Bazac si evenimentele de la Caterham. Totul a fost facut de la inceput pentru Forza Rossa, pentru Romania, insa a aparut problema asta cu Fernandes. Ponta e bagat, Bazac e bagat, Banicioiu, foarte multi in spate. E si Ghita. Colin m-a luat in Austria in noiembrie si mi-a spus lucrurile astea. Mi-a zis asa: 'Sunt 50 de milioane de euro virati intr-un cont bancar din Elvetia, banii nu pot fi accesati de mine fara semnatura ta sau de tine fara semnatura mea. Banii sunt trimisi de persoane din Romania', dezvaluie Prosport. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )