Libnet.ro
UNICEF

13:30

SONDAJ Ce sanse dati guvernului Orban sa fie investit?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Ce sanse dati guvernului Orban sa fie investit?

Liderul PNL Ludovic Orban a intrat pe ultima suta de metri in negocierile prin care incearca sa-si asigure sprijinul parlamentar pentru un nou guvern, in plina campanie pentru prezidentiale in care fiecare dintre candidati are alte interese. Sondaj HotNews. ro: Ce sanse dati guvernului Orban sa fie investit?. continuă pe Hotnews

Dan Barna considera ca sunt sanse rezonabile ca Guvernul Orban sa fie investit de la inceput

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca Guvernul Orban are sanse rezonabile de a fi investit de la inceput, dar a precizat ca pe lista de nume cu potentiali ministri care i-a fost prezentata se regaseste o persoana pe care USR nu o agreeaza, avand probleme de integritate. Se constituie o majoritate similara ca la motiune, mai mult sau mai putin, care pare ca poate obtine acel 233 de voturi necesar pentru investirea Guvernului, a spus Barna.

Tariceanu anunta un acord cu PNL pentru votarea Guvernului Orban

Calin Popescu-Tariceanu a anuntat marti ca a ajuns la un acord cu PNL pentru a vota in favoarea Guvernului Orban, fiind acceptate toate cele 12 conditii formulate de ALDE, printre care si infiintarea unui fond de investitii.

Dan Barna: Adoptarea pana marti a legilor cerute de USR, in schimbul sustinerii Guvernului Orban

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, luni, dupa intrevederea cu premierul desemnat Ludovic Orban ca a cerut punerea pe ordinea de zi a parlamentului si votarea pana marti a initiativei Fara penali, a.

Negecieri cruciale pentru formarea Guvernului Orban

Premierul desemnat, Ludovic Orban, urmeaza sa discute marti cu reprezantantii partidelor din Opoziti.

Sedinta-maraton la sediul PNL: Presedintele Klaus Iohannis si liberalii, in discutii intense, sambata, pentru alcatuirea Guvernului Orban (VIDEO)

O sedinta-maraton are loc la sediul PNL din Capitala, in conditiile in care premierul desemnat Ludovic Orban mai are doar cateva zile la dispozitie sa se prezinte in plenul Parlamentului, pentru votul de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )