Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sorin Grindeanu nu a avut emotii in privinta numirii noilor ministri

Antena3 Antena3,
Sorin Grindeanu nu a avut emotii in privinta numirii noilor ministri

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, ca a fost informat despre faptul ca presedintele Klaus Iohannis va semna luni decretele privind numirea noilor ministri de la Mediu si Relatia cu Parlamentul si a. continuă pe Antena3

Sorin Grindeanu s-a intalnit cu directorul Enel Romania

Premierul Sorin Grindeanu si Directorul Enel Romania, Georgios Stassis, au avut astazi o intalnire, la Palatul Victoria, principalele teme abordate fiind securitatea energetica a Romaniei si oportunitatile de investitii in acest domeniu, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Sorin Grindeanu: Spre supararea unora nu exista niciun fel de to do list de la oamenii de afaceri americani

Premierul Sorin Grindeanu sustine ca Executivul nu a primit niciun 'to do list' de la delegatia oamenilor de afaceri cu care s-a intalnit miercuri. 'Spre supararea, poate, a unora, nu exista niciun fel de to do list, cum nu a existat nici in urma cu vreo luna cand am fost la Bruxelles', a spus Grindeanu joi, la inceputul sedintei de Guvern. Reamintim ca miercuri o delegatie a marilor companii americane i-a inmanat premierului Sorin Grindeanu 'o foaie de parcurs' privind cooperarea economica bilaterala.

Tensiuni in PSD, dupa iesirile lui Victor Ponta. Sorin Grindeanu: Nu imi place aceasta atitudine!

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, la Guvern, ca este la curent cu problemele cu care se confrunta PSD-ul, partidul din care face parte de 21 de ani, aratand insa ca toate luarile de pozitie trebuie.

Premierul Sorin Grindeanu, despre revocarea lui Daniel Constantin de la Ministerul Mediului: Luni i-am trimis lui Iohannis propunerile. Ma mira ritmul presedintelui

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, joi seara, la Romania TV, ca desi i-a trimis de luni presedintelui Klaus Iohannis propunerile pentru Ministerul Mediului si pentru Relatia cu Parlamentul, este surprins de ritmul sefului statului, care nu a semnat inca decretul de revocare a lui Daniel Constantin.

Premierul Sorin Grindeanu, despre Tudorel Toader: Acea evaluare este de peste 90% despre decizia CCR si cum aceste institutii au gresit. Evaluarea ministrului arata ca DNA si Parchetul General au gresit

Premierul Sorin Grindeanu a fost invitat la un post e televiziune si a discutat despre evaluarea facuta de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pe care o considera un lucru nou.

LIVE TEXT Premierul Sorin Grindeanu: Toata aceasta lupta anticoruptie trebuie depersonalizata. Mecanismele trebuie sa functioneze indiferent ca Lazar este sau nu procuror general iar Kovesi - sef DNA

Premierul Sorin Grindeanu este invitat joi seara la Romania TV. Emisiune in desfasurare.

Premierul Sorin Grindeanu: Toata aceasta lupta anticoruptie trebuie depersonalizata. Mecanismele trebuie sa functioneze indiferent ca Lazar este sau nu procuror general iar Kovesi - sef DNA

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, la Romania TV, este pentru prima data cand cineva, in cazul de fata ministrul Justitiei Tudorel Toader, si permite sa faca o asemenea evaluare si sa continua sa urmareascaactivitatea DNA si a Parchetului General, iar acesta 'este un lucru bun'. Potrivit premierului lupta anticoruptie trebuie depersonalizata iar institutiile trebuie sa functioneze dincolo de cei care le conduc.   .

Sorin Grindeanu, despre evaluarea facuta de Tudorel Toader: Intra in prerogativele sale

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca evaluarea facuta de ministrul Justitiei asupra procurorului general si a procurorului sef al DNA intra in prerogativele acestuia, e o activitate facuta de cel care.

Premierul Sorin Grindeanu, previziuni optimiste: La finalul trimestrului I lucrurile vor arata mai bine ca in 2016

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, ca pe primele doua luni ale anului 2017 s-a inregistrat excedent bugetar si a adaugat ca la finalul trimestrului I lucrurile vor arata 'mult mai bine'.

Sorin Grindeanu, replica in scandalul evaluarilor de la Justitie: Lupta anticoruptie are nevoie de institutii puternice, dincolo de cine le conduce!

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, ca lupta anticoruptie are nevoie de institutii puternice care sa functioneze dincolo de persoanele care se afla la conducere. Premierul a reiterat ca ceea ce trebuie m.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )