Libnet.ro
UNICEF

07:30

Soros: Exista 50% sanse ca Grecia sa paraseasca zona euro

România Liberă România Liberă,
Soros: Exista 50% sanse ca Grecia sa paraseasca zona euro

Sansele ca Grecia sa paraseasca zona euro sunt de 50% in prezent, in conditiile in care problema economiei elene a fost gestionata prost de la inceput de toate partile, considera miliardarul american George Soros, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

George Soros: Exista 50% sanse ca Grecia sa PARASEASCA zona euro

Sansele ca Grecia sa paraseasca zona euro sunt de 50% in prezent, in conditiile in care problema economiei elene a fost gestionata prost de la inceput de toate partile, considera miliardarul american Geor.

Soros: Exista o probabilitate de 50% ca Grecia sa paraseasca zona euro

Sansele ca Grecia sa paraseasca zona euro sunt de 50% in prezent, in conditiile in care problema economiei elene a fost gestionata prost de la inceput de toate partile, considera miliardarul american George Soros, care avertizeaza ca economia elena ar putea sa se scufunde.

Exista o probabilitate de 50% ca Grecia sa paraseasca zona euro

Sansele ca Grecia sa paraseasca zona euro sunt, in prezent, de 50%, in contextul in care problema economiei elene a fost din start gestionata prost de toate partile, este de parere miliardarul american George Soros, care avertizeaza, intr-un interviu pentru Bloomberg, ca economia greceasca ar putea sa se scufunde.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )