Libnet.ro
UNICEF

06:00

Spitalul Judetean Suceava nu mai are locuri la terapie intensiva. Medic: O femeie pozitiva care va fi operata prin cezariana va ocupa cel de-al 20-lea loc

Adevărul Adevărul,
Spitalul Judetean Suceava nu mai are locuri la terapie intensiva. Medic: O femeie pozitiva care va fi operata prin cezariana va ocupa cel de-al 20-lea loc

Medicul specialist ATI de la Spitalul Judetean Suceava Adrian Vasicovici a anuntat sambata ca cele 20 de locuri la terapie intensiva sunt ocupate. El a adaugat ca a exista un deces, din pacate, si erau 19 locuri, insa o femeie infectata cu SARS-CoV-2, careia i se va face cezariana, va ocupa ultimul pat la ATI. continuă pe Adevărul

Medicul specialist ATI de la Spitalul Judetean Suceava: Cele 20 de locuri sunt ocupate

Exista un deces, din pacate, si erau 19 locuri, insa o femeie infectata cu SARS-CoV-2, careia i se v.

Situatie alarmanta in Hunedoara: Nu mai sunt locuri la Terapie Intensiva

Situatie grava in judetul Hunedoara. Din cauza numarului tot mai mare de pacienti infectati cu Covid-19, in spitalele din judet nu mai sunt locuri in sectiile de Terapie Intensiva. Amintim ca Grupul de.

Nu mai exista niciun loc liber pentru pacientii Covid la terapie intensiva la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi

Spitalul de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi nu mai are liber niciun pat la Terapie Intensiva pentru persoanele infectate cu noul coronavirus, a declarat, joi, managerul unitatii medicale, Carmen Dorobat, citata de Agerpres.

Situatie grava in Iasi: Pacientii COVID-19 nu mai au locuri la terapie intensiva

Situatia generata de pandemia de coronavirus este disperata in spitalele din Iasi. in acest moment nu mai exista niciun loc la sectia de terapie intensiva a Spitalului de Boli Infectioase Sfanta.

Unitate mobila de terapie intensiva, trimisa la Timisoara

Cu o rata de infectare tot mai mare si fara locuri la Terapie Intensiva, autoritatile din Timis primesc o unitate mobila de terapie intensiva cu 12 paturi, informeaza Agerpres.

Colegiul Medicilor, dupa incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt: Sistemul de sanatate romanesc trebuie sa nu mai produca tragedii!

Sistemul de sanatate romanesc trebuie sa nu mai produca tragedii, afirma presedintele Colegiului Medicilor Daniel Coriu dupa incendiul de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Eltransmite condoleante familiilor celor 10 pacienti decedati in urma incendiului si isi exprima solidaritatea cu medicul care a suferit arsuri grave incercand sa salveze pacientii.

Situatie medicala disperata la Craiova: peste 20 de pacienti asteapta un loc la Terapie Intensiva

Doar doua spitale din Craiova dispun de sectii ATI pentru persoanele infectate cu COVID 19: Spitalul Judetean si Spitalul de Boli Infectioase. Cadrele medicale spun ca sunt disperate pentru ca au ajuns sa aiba in UPU persoane intubate pe care nu au unde sa le transfere.

Sectiile de Terapie Intensiva din spitalele buzoiene sunt pline

Atat la Spitalul Judetean, cat si la Spitalul Municipal din Ramnicu Sarat, toate paturile destinate pacientilor cu COVID-19 sunt ocupate.

Incendiu la Spitalul Judetean Piatra-Neamt: Pacientii cu COVID-19 afectati in urma incendiului vor fi transferati la spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, medicul Carmen Dorobat, a declarat sambata seara ca pacientii COVID-19 care vor fi adusi de la Piatra Neamt, in urma incendiului care s-a produs la Sectia de Terapie Intensiva a spitalului judetean vor fi transferati la spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi.

Iasi: Actrita Draga Olteanu Matei, la Terapie Intensiva; a fost sedata si e stabilizata

Actrita Draga Olteanu Matei este internata la Spitalul Sf. Spiridon si se afla la Terapie Intensiva, fiind stabilizata, dupa ce a suferit o hemoragie digestiva, a anuntat directorul unitatii medicale, Diana Cimpoesu. Potrivit acesteia, Draga Olteanu Matei a fost testata pentru virusul SARS-CoV2, rezultatul urmand sa vina in cursul zilei. S-a luat un test asa cum se procedeaza pentru toti pacientii care se interneaza in orice clinica a spitalului. Ceea ce conteaza este terapia de urgenta, in acest caz transfuzia de sange, tot tratamentul pentru o hemoragie digestiva superioara. Rezultatul va veni in cursul zilei de astazi. Nu erau semne care sa ne duca cu gandul la o infectie SARS-CoV2. Este in zona tampon a ATI, pentru ca asa sunt tratati toti pacientii pana la venirea testului. Se face interventia chirurgicala, interventia endoscopie, orice interventie are nevoie pacientul dar, evident, cu precautie pana la venirea rezultatelor testului, a spus Diana Cimpoesu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3216 seconds )