Libnet.ro
UNICEF

14:00

Splendoarea Cazinoului din Constanta, dezvaluita de nemtii care cauta cele mai frumoase locuri abandonate din lume

Adevărul Adevărul,
Splendoarea Cazinoului din Constanta, dezvaluita de nemtii care cauta cele mai frumoase locuri abandonate din lume

Chiar si in starea de ruina in care se afla, Cazinoul din Constanta exercita o putere de atractie foarte mare pentru vizitatorii care doresc sa afle tainele celui mai frumos edificiu de la malul Marii Negre. continuă pe Adevărul

Politistii din Constanta au fost alertati de un sofer care uitase unde si-a lasat sotia

Un sofer care care s-a rasturnat cu masina pe un drum comunal din Constanta a pus pe jar autoritatile dupa ce a sunat la 112 si a anuntat ca in urma accidentului nu-si mai gaseste sotia.

Un lider PSD din Constanta, fost sef interimar al CJ Constanta si presedinte al unui club de table, e in carti pentru sefia companiei strategice Oil Terminal

Ministerul Energiei ia in calcul numirea lui Cristinel Dragomir in Consiliul de Administratie si apoi in functia de director general al companiei Oil terminal, potrivit unor surse politice. Cristinel Dragomir, secretar general al PSD Constanta, a demisionat in 24 iunie din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta.

Constanta: Un barbat care s-a rasturnat cu masina si-a cautat sotia sub fiare. Ea era acasa

Un sofer din Constanta s-a rasturnat cu masina intre localitatile Nisipari si Dorobantu Gara si a sunat la 112 sa raporteze accidentul si ca nu-si gaseste sotia. La fata locului a ajuns o.

Accident in Portul Tomis din Constanta. O femeie a fost strivita de un sofer beat

O femeie se zbate intre viata si moarte, dupa ce a fost strivita de masina condusa de un sofer beat, pe aleea din Portul Tomis, potrivit observator. tv. Femeia se afla in spatele masinii.

Aparitie inedita pe o strada din Constanta! Oamenilor nu le-a venit sa creada ce vad (FOTO)

Canicula din ultimele saptamani i-a scos din casa pe constanteni. Asa ca acestia au incercat sa gaseasca racoarea in locuri neobisnuite, folosind mobilierul din dotare. Doar ca vremea.

Mediterana din mijlocul Romaniei. Locul care se afla pe lista primelor cinci minuni ale naturii din tara noastra

La 30 de km de Cluj-Napoca, intr-o zona cu dune de nisip, din nordul dealurilor Silosului, in imediata apropiere a comunei Aghiresu, se afla un lac ce atrage prin culoare apei sale: Laguna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )