Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ce spun expertii despre trecerea la vehicule electrice

Antena3 Antena3,
Ce spun expertii despre trecerea la vehicule electrice

Marea Britanie va trebui sa investeasca miliarde de lire miliarde de euro) pentru construirea de centrale electrice, extinderea retelelor de electricitate si pentru statii de alimentare a masinilor, pentru a. continuă pe Antena3

Marea Britanie se afla intr-o pozitie buna, in negocierile cu privire la Brexit

Marea Britanie considera ca se afla intr-o pozitie buna in cadrul negocierilor cu privire la Brexit si vrea sa convina cu Uniunea Europeana UE) sa treaca, pana in octombrie, la discutii despre viitoarea lor relatie, a declarat, ieri, o purtatoare de cuvant a premierului britanic Theresa May, relateaza Reuters, potrivit News. ro.

Doi romani au furat patruzeci de laptopuri de la o scoala din Marea Britanie

Doi barbati au furat patruzeci de de laptopuri de la o scoala din Marea Britanie, dar si telefoane mobile si tablete, potrivit news. ro. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vrancea, Bogdan Toader,.

Nationalistii irlandezi cer Guvernului sa blocheze negocierile pentru Brexit dintre Marea Britanie si UE

Membrii Formatiunii Nationaliste Irlandeze Sinn Fein cere Guvernului Irlandei sa blocheze negocierile intre Marea Britanie si Uniunea Europeana pe tema relatiilor post-Brexit.

Ministrul Ilan Laufer sustine ca 100 de euro in Romania valoreaza cat 200 de euro in marea Britanie si cat 150 euro in Germania

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, a declarat, la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane, ca valoarea banilor in Romania este mult mai mare decat afara, iar 100 de euro valoreaza cat 200 euro in Marea Britanie si cat 150 euro in Germania.

Ministrul Ilan Laufer: Valoarea banilor in Romania este mult mai mare; 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si 150 euro in Germania

Valoarea banilor in Romania este mult mai mare decat afara, iar 100 de euro valoreaza cat 200 euro in Marea Britanie si cat 150 euro in Germania, a declarat, joi, Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane, potrivit Agerpres.

Laufer: Valoarea banilor in Romania este mai mare. 100 de euro in Romania valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si cat 150 euro in Germania

Valoarea banilor este mai mare in Romania, unde 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si cat 150 euro in Germania, a declarat joi intr-o conferinta Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer.

Perla zilei. Laufer: Valoarea banilor in Romania este mai mare. 100 de euro aici valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si cat 150 de euro in Germania

Valoarea banilor este mai mare in Romania, unde 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si cat 150 de euro in Germania, a declarat joi intr-o conferinta ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer.

Laufer: Valoarea banilor in Romania este mult mai mare, 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie

Valoarea banilor in Romania este mult mai mare decat afara, iar 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si cat 150 de euro in Germania, a.

Scandal. KPMG a acoperit mitele date de Rolls-Royce in Marea Britanie

Corpul de Control Fiscal din Marea Britanie a descoperit ca in perioada 2010 - 2013, in timpul auditului realizat de KPMG la Rolls-Royce, societatea internationala de audit.

Accident grav in Marea Britanie. Un roman, sofer de TIR, loveste o masina pe autostrada - VIDEO

Un sofer roman a intrat cu camionul pe care il conducea intr-un automobil in care se afla o familie. Accidentul a avut loc pe o autostrada din Marea Britanie, potrivit Daily Mail. Scott.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )