Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ce spun Horia Tecau si Jean Julien Rojer, dupa victoria la US Open

România Liberă România Liberă,
Ce spun Horia Tecau si Jean Julien Rojer, dupa victoria la US Open

Horia Tecau si Jean Julien Rojer au vorbit, vineri seara, despre victoria in finala US Open, dupa ce au castigat trofeul cel mare la proba de dublu masculin. continuă pe România Liberă

US Open: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in finala de dublu de la Flushing Meadows

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au reusit sa se califice in finala de dublu de la US Open, ultimul Grand Slam al anului. Perechea romano-olandeza a trecut in semifinale de dublul Henri Kontinen Finlanda)/John Peers Australia), cap de serie numarul unu.

US Open: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in semifinale la Flushing Meadows

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer cap de serie numarul 12) s-au calificat, marti, in semifinalele turneului de Grand Slam de la US Open. Cei doi au trecut in sferturi de dublul Jamie Murray Marea Britanie)/ Bruno Soares Brazilia) - favoriti numarul 4, scor 6-1, 6-2. Meciul de pe Grandstand a durat o ora si doua minute. Se actualizeaza.

Horia Tecau, campion la US Open alaturi de Jean-Julien Rojer: 6-4, 6-3 cu Marc Lopez/Feliciano Lopez

Am asteptat tot anul un titlul de Grand Slam de la Simona Halep, insa dorinta ne-a fost implinita de Horia Tecau: jucatorul nostru a castigat titlul la US Open, la dublu masculin, alaturi de Jean-Julien Rojer. Finala de pe Arthur Ashe jucata impotriva perechii Marc Lopez/ Feliciano Lopez favoriti 11) a fost castigata in doua seturi, scor 6-4, 6-3, dupa o ora si 26 de minute. Horia si Jean si-au trecut astfel in palmares al doilea GS din cariera, dupa victoria de la Wimbledon, din 2015. Se actualizeaza.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au castigat finala US Open

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer a castigat titlul in proba masculina de dublu din cadrul turneului de tenis US Open, ultimul de Mare Slem al anului, vineri, dupa ce au.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in finala la US Open

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer s-a calificat in finala probei masculine de dublu in turneul de tenis US Open, ultimul de Mare Slem al anului, dupa ce au invins, joi, i.

Horia Tecau si Jean Julien Rojer, campioni la US Open

Perechea formata din romanul Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer va juca, vineri seara, in finala probei masculine de dublu de la US Open, cu echipa formata din spaniolii Marc Lopez si Feliciano Lopez.

Victorie pentru Romania. Horia Tecau si Jean Julien Rojer, campioni la US Open

Perechea formata din romanul Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer va juca, vineri seara, in finala probei masculine de dublu de la US Open, cu echipa formata din spaniolii Marc Lopez si Feliciano Lopez.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in finala de dublu, de la US Open

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-a calificat joi in finala de dublu de la US Open. Ei i-au invins in semifinale pe principalii favoriti ai turneului, Henri Kontinen si John.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in semifinale la US Open

Perechea romano-olandeza formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-a calificat, marti, in semifinalele probei de dublu de la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului 2017.

US Open 2017: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer sunt in finala de dublu dupa o revenire de senzatie!

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in finala de la US Open 2017, dupa ce au eliminat favoritii numarul unu ai competitiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )